Hogyan döntenétek, dolgoznátok vagy kihasználnátok az utolsó szabad nyarat a gyermekkel?
Sziasztok!
Van egy másfél éves kisfiam, 2 évesen megy csak bölcsibe. Találtam jó állást, de úgy érzem, hogy a legszebb nyarunkat fogom így kihagyni vele. Szerintetek maradjak itthon még fél évet Vele, vagy menjek dolgozni? Szeptemberben biztosan nem találnék ilyen állást (bár lehet szerencsém).
Ezt neked kell érezned. ìrd össze mi áll mellette és ellene. Pl anyagilak, neked egy kics szabadság, a gyereknek társaság, elválás, betegségek stb...
Aztán a te érzésed szerint dönts.
Nekem is a kisebbik lányom 1,5 éves és január óta bölcsiben van, én már nagyon vártam.
En a munkat valasztanam. Most az a fel eved is nyaron arra menne el, hogy "vajon milyen munkat talalok majd osszel?", "Lesz-e vajon jo munka osszel...?". Ugyhogy szerintem nem lenne olyan felhotlen, ahogyan az ember elkepzeli. Mert a fejedbe ott motoszkalna egesz nyar alatt, a munkaval kapcsolatos dolog. En oszinten ezert nem adnam fel.
Annak idejen en is igy voltam. Kulfoldon elunk es csak 1 ev a gyes. Sokat gondolkodtam mert volt felretett penzunk, hogy meg maradjak fel evet itthon es hagyjam elveszni az allasom, majd keresek mast de a gyerekemmel lehetek. Aztan rajottem, hogy hogyan telne el az a fel ev otthon es sokkal tobbet veszitenek. Igy en elmentem dolgozni es nem bantam meg. Azota mar 4 eves a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!