Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves-hónapos korig volt...

Hány éves-hónapos korig volt lerakva nálatok a habtapi?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiskodok, köszi.
2009. dec. 11. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
A nagyobbik 4 éves, az ő szobájában a szőnyeg funkciót tölti be.
2009. dec. 11. 10:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocsánat az offért, de mi az a habtapi?Mire való, és mekkora babáknak kell?
2009. dec. 11. 11:50
 3/7 anonim ***** válasza:

A lányom tavaly kapott karácsonyra, akkor 7 hónapos volt. Eleinte nagyon tetszett neki, de hamar rájött, hogy szét lehet szedni, és mivel kicsi darabjai voltak, így a szájába is vette, úgyhogy én elraktam. Talán nem sokára előveszem, most másfél éves.

Ha kicsinek akarsz venni, akkor számosat vegyél, mert annak nincsenek ilyen picike darabjai, nekünk az állatos van.

2009. dec. 11. 11:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Habtapi: habszivacsból készült, színes, puzzle szerűen összerakható "szőnyeg", az elemek általában szétszedhetőek, pl. állatok, járművek, számok rakhatók össze a színes belső elemkeből.

A kis részeket (pl. állatok szeme) a kicsik esetében eleve ajánlatos kivenni és elrakni.

Azért habtapi, habszivacs, nincs jobb neve :-) és a kicsik alá praktikus pl. a szobájukba, nappaliba, mert nem fáznak fel, puhára esnek, satöbbi.

2009. dec. 11. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló, köszönöm a segítséget!

Most örököltünk mi is a születendő babámmal, és nem tudtam mi az :)

2009. dec. 11. 12:24
 6/7 anonim ***** válasza:
62%

Nálunk egy sima takaró van leterítve, de a gyerek mindenhol van, csak azon nem. Pillanatok alatt kikommandózik a konyhába, többi szobába.

9 hónapos

2009. dec. 11. 13:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Az én babám 1 éves, már ő sem marad meg a habtapin, csak miattam van lerakva, hogy én ne fázzak fel, ahogy ülök mellette.

Nekünk olyan aprórészes-szemes van, de én leragasztgattam a hátulját. Kivágtam lepedőből kockákat és vízbázisú ragasztóval rátettem. Így nem tudja kicsipkedni az állatok szemeit.

Köszönöm a válaszokat!

2009. dec. 11. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!