Szerintetek érdemes ezt a csomagot megvenni?
Mi külön-külön vettük meg mindent, bar igy se annyi mindent, mint ami ebben a csomagban van (sterilizalonk nincs is, először kifizetem mindent, kesobb sterilizalo folyadékkal sterilizaltam).
Esetleg, ha mindenképp ezt a markát szeretnéd, nézd meg, van-e akcióban valahol (brendonban is lehet kapni es némelyiket a Tescóban is), hogy esetleg olcsóbb-e ugy
2. vagyok, most olvasom, nem kifizettem, hanem kifőztem :))
bocs, a telefon átka.
10-ért már találsz elektromos sterilizálót(vagy használtan 6-7ért,ez meg nem olyan,amit elhasznál az ember),a babaápolási csomgban meg sok olyan van,amiket nem valószínű,h fogsz használni...orrszívóból jobb a porszívós, a biztonsági ollók szerintem használhatatlanok(más kisgyerekes ismerősök szerint is),lázmérő meg max 1000ft-os tétel.fogkefe szintén párszáz ft, fésűt meg pl egyáltalán nem használtam,pedig hajas babáim voltak/vannak,...
Szóval ár-érték arányban rendben is lenne,de sok felesleges kacat van benne,amire nem valószínű,h szükséged lesz.
Én nem venném meg. Csak ha ragaszkodsz a márkához, és az elektromos sterilizálóhoz, akkor érdemes egyáltalán elgondolkodni rajta.
Nekem mikrós volt és az töredékébe kerül, pont azért vettem, mert szoptatni szerettem volna, aztán sajnos kellett is, mert ugyan 9 hónapig szoptattam, mikor mennyi kiegészítés, kellett...
Viszont ha elektromosat szereznék, én inkább megvenném az Aventet, ahhoz 6 üveget adnak és ugyanannyiba kerül, mint a TT gépe. Egyébként ez csomag annyira jön ki, ha egyenként veszed a szükséges dolgokat, mert van benne fölösleges.
Ollóból nekünk van TT, de az tényleg kukába való, össze vissza törte csak a lányom körmét. Az Auchanban vett olcsó olló, talán Brumi (vagy valami ilyesmi) volt a márkája, az meg szuper.
Orrszívóból ez a ballonos szintén teljesen felesleges, a porszívós ér egyedül valamit.
Digit hőmérő is 900 ft kb, fésű, kefe pár száz forint. Csipeszt, reszelőt én sosem használtam.
Előkét meg tonnaszám lehet venni édesebbnél édesebbet :) Ez teljesen snassz...
Szóval én inkább külön venném meg a szükségeseket, és inkább az Aventes sterilizálót, a sok cumisüveg miatt, mert azok is kb 10.000-et érnek csak maguk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!