Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy egyre...

Mi lehet az oka, hogy egyre kevesebb nő akar gyereket?

Figyelt kérdés
Ráadásul olyanok, akik anyagilag sem állnak rosszul,ráadásul már 30 évesek is elmúltak? Mégis mire várnak ezek a nők?

2014. febr. 20. 17:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
23%
Ismerek párat, akik párkapcsolatban éltek, de mindig azt mondták, hogy nem akarnak gyereket. Aztán új párjuk lett, akit igazán szeretnek és lám, szültek :)
2014. febr. 20. 21:34
 22/23 anonim ***** válasza:
43%
Jaj utolsó ez baromság. Lehet az új párjuk akart ők meg belementek aztán 2 év múlva válnak.
2014. febr. 20. 21:38
 23/23 anonim ***** válasza:
64%
21-es vagyok, átfogalmazom, hogy a 22-es is értse. Valószínűleg ezek a nők még nem találták meg életük párját. Akikről én írtam, már 40 körül vannak, egyikük 2 gyerekkel és 8-10 éve vannak együtt.
2014. febr. 20. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!