A maximum gyed tényleg csak netto 72ezer ft?
Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 14:11
1/12 anonim válasza:
Nem, 84130 ft. - legalábbis én ennyit kapok.
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor a brutto 321ezer + bónuszos fizetésem után nem is kapok még max. gyedet sem?
2009. dec. 10. 14:46
3/12 anonim válasza:
nem töredék hónapod van? hányadikán járt le a tgyás?
4/12 A kérdező kommentje:
aug. 30-án és azóta mindig csak ennyit utaltak.
2009. dec. 10. 14:51
5/12 anonim válasza:
Szerintem az adójóváírás miatt van. Azt külön kell kérned, mert eddig nem kaptad. Egyébként a maximum GYED jár neked.
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2009. dec. 10. 14:57
7/12 anonim válasza:
Bár ha eddig TGYÁST kaptál akkor az ugye magasabb volt mint a fizud, meg kell nézni, hogy érdemes-e kérned az adójóváírást. Sajnos az éves értékhatárt nem tudom, hogy mekkora összegig jár.
8/12 anonim válasza:
Én 89.000 Ft-ot kapok, szerintem nálam nem vonnak adóelőleget, majd májusban befizetem adóbevalláskor, addig is használoma pénzt, inkább nálam legyen :-)
9/12 anonim válasza:
Igen, adójóváírás nélkül ennyi.
10/12 anonim válasza:
Írj egy 2 soros levelet az OEP-nak, benne minden adatoddal, szül.hely, idő, anyja neve, tajszám, bugyid színe, stb, hogy kövi hónaptól kéred az adójóváírást is, és máris 83ezer körül lesz. Ez a max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!