Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem jött meg még "rendes...

Miért nem jött meg még "rendesen"?

Figyelt kérdés
Már több mint öt hónapja szültem,azóta nem menstruáltam,tegnap kezdtem volna.Görcsök vannak rendesen,de maszatoláson és kevés alvadt véren kívül semmi.Normális ez?Fogamzásgátlót szedek,mivel a kisfiam négy hónapos kora óta nem szopizik.Holan telik le a hetedik nap a gyógyszer szüneteltetésében (yadine),elkezdjem az újabb levelet?
2009. dec. 9. 21:16
 1/1 anonim ***** válasza:

A gyógyszert szedd rendesen - a 7 nap szünet után el kell a következöt kezdeni, függetlenül attól, hogy volt-e vérzésed közben.

Az meg, hogy miért nincs rendsen: lehet, hogy a szülés után még nem állt rendesen vissza a szervezeted, de lehet a gyógyszer miatt is.

2009. dec. 9. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!