A pépesítő cumit próbálta valaki?
Én nem próbáltam, de fölöslegesnek tartom.
Elsőre úgyis jól lepürésíted, de azt sem azonnal lenyeli, ahogy a szájába adod, szóval nem úgy eszik, mint iszik, szóval a darabosnál sem mindjárt lenyelni akarja majd szerintem. Nálunk szerencsére nem volt gond, meg nem jó nagy kanállal adtam. A darabost meg úgyis puha dolgokkal fogod, tehát ne almát adj kockákra vágva, hanem pl megfőtt répát krumplival ilyesmi ami jó puha, villával megtörve, vagy pürésitsd, de tegyél bele villával megtörve is, így nem az egész olyan darabos.
Nem tudom milyen lehet tisztítani azt a hálós valamit..... engem ez is visszatartana, meg drága, ráadásul nem fog a daraboshoz szokni vele, és szerintem a cél, hogy szépen lassan megszokja, hogy bizony vannak fogai, amikkel lehet rágni.
Mi is vettünk ilyet, nagyon jó. Én is adtam neki kenyérhéjat, alma szeletet, hogy rágicsáljon, de azon kívül, hogy volt, hogy nagyobbat harapott, és féltem, hogy félrenyel, csupa mocsok volt minden.
Ezzel a pépesítő cumival nagyot alkottak. Egyedül hagyhatom a babát, és tuti nem fuldoklik, és nem nyafog, csak rágicsál. Én általában gyümölcsöt teszek bele, van, hogy egy fél almát és egy fél banánt teljesen "kiszív" belőle (7,5 hós). De van, aki kekszet is beletesz.
Nem evvel adom neki a főételt, azt természetesen kanállal. De jön a foga, szereti rágni, illetve amikor mi eszünk, odaültetjük az asztalhoz, és nagyon tetszik neki, hogy ő is "eszik" :)
A pöttöm nagyon szereti, mert jön is belőle valami, nem úgy, mint a rágókánál, de mivel kicsik a lukak, tuti, hogy nem nyel félre, és amennyit összerág, annyit ki is szív, így nem lesz minden csupa morcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!