Lehetséges, hogy már megismer a babám, és tudja, hogy én vagyok az anyja?
Csak nálam nyugszik meg, csak én tudom elaltatni, senki más, még az apukája sem.
Lehet, hogy ő már tudja, hogy én vagyok az anyukája? Úgy értem, hogy már kialakult benne, hogy én vagyok az? Érzi, vagy látja? Vagy honnan tudja, hogy ki az anya?
Köszönöm előre is!
5 hónapos kislány anyukája
De édes :))
Igen, szoros a kapcsolatotok egymással, érzi és látja, hogy te vagy az anyukája. Sokan mondják, hogy ha a mellkason alszik a baba megnyugszik, hiszen a mama szívverését hallgatta 9 hónapig. Szerintem ez igaz. Az illatodból, érintésedből stb.. is tudja, hogy te vagy az anyukája.
Nagyon szép dolognak tartom.
További örömöket kívánok :)
Biztosan tudja, hogy Te vagy az anyja. Ez a kötődés már nagyon hamar, pár hetes korban kialakul.
Nyilván nem tudja, mi az az "anya" szó, de érzi, hogy Te vagy neki a biztonságot adó, oltalmazó, szeretgető, dajkáló és tápláló valaki.
Nálunk ilyen korban már ha meglátta, hogy átöltözöm, már nevetett, hogy jajj de jó kap cicit. Amikor anyámat vagy nővéremet látta átöltözni, semmi reakciót nem váltott ki, pedig "az is cici" volt. Szóval igen, téged kapcsol össze az etetéssel, szoptatással, dajkálással, ez számára az anya fogalom.
A 2 napos babam sírt, mikor a fúrdőben voltam, és a szobatársam felvette megnyugtatni, de csak sírt tovabb, sőt inkabb ordított.
Amint átvettem tőle, rógtón megnyugodott. Hát ez számomra mindent elmondott a baba- mama kótődésról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!