Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek/tapasztalato...

Piroska és a farkas kérdése:

Mi a véleményetek/tapasztalatotok arról, ha a cumisüvegek tisztán tartása nem kifőzéssel történik hanem fertőtlenítő oldattal?

Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 17:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És akkor a kórházban, ha valamit szükségből használni kell - bimbóvédő, itatópohár, cumisüveg - mivel szokás fertőtleníteni?
2014. febr. 12. 15:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Nálunk cumisüveget adnak, ha kell, de azért én vittem egy mam-osat, ez mikrózható. A bimbóvédőt alig használtam, de ha még kellett volna szerintem egy pohár vízben kifőztem volna a mikróban.
2014. febr. 12. 15:49
 13/15 anonim ***** válasza:
nálunk a kórházban nem is engedtek használni egyiket sem, úgyhogy ez is kórháztól függ
2014. febr. 12. 15:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a kórházban be lehetett a csecsemősöknek adni, és ők kisterilizálták, naponta azt mondták elég egyszer kifertőtleníteni őket. (szobatársam a mellszívóját adta be pl). De mikró is volt, úgyhogy mikrós sterilizálót lehetett használni, ha vitt az ember...
2014. febr. 12. 16:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a csecsemő osztályon lehetett venni is medela mikrós fertőtlenítő zacskót, én azt használtam.
2014. febr. 12. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!