Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A "Hanna" név helyett, lehet...

A "Hanna" név helyett, lehet a "Hani" vagy "Ohani" névre keresztelni Magyarországon a kisbabát?

Figyelt kérdés

2014. febr. 10. 13:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező, annyira hülye vagy b+, hogy szerintem inkább ne vállalj gyereket.

Egy név miért befolyásolná a személyiséget?? Ez egy név, ember! Tök mindegy, hogy Annának vagy Nórinak hívnak valakit, nem lesz tőle más ember. És miért? Azért, mert ezek NORMÁLIS NEVEK. Az olyan nevektől viszont, hogy Hani, Ohani, Szamanta, Dzsenifer vagy mittudomén éppen Maricsuj, tényleg más személyisége lesz szegény gyereknek. És miért? Mert szegény gyereket halálra fogják cikizni a neve miatt, ami szerintem nem valami jó érzés.

Ez a kijelentésed, hogy minden Anna kövér, egyszerűen nevetséges. Akkor most ha én ismerek 10 Sanyit, aki büdös, akkor minden Sanyi büdös? És az ilyen akar gyereket vállalni...

Könyörgöm, adjunk már normális neveket a gyerekeknek. Miért kell mindent túlbecézni? Gondolj már bele, hogy szerencsétlen gyerek egyszer iskolába fog járni, felnő, dolgozni fog. Lehet, hogy egy pici babának cuki, de te mégis mit godnolnál, ha meglátnád az ügyvédi iroda ajtaján, hogy Dr. Kovács Hani?

Egy ismerős családban volt egy kis csivava, amit mindig rózsaszín fodros ruhákba öltöztettek, és babakocsiban tologatták. Haninak hívták, már ez is röhejes volt, egy embernek milyen lenne!?

2014. febr. 10. 22:05
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Kinizsi Ottó és Deutsch 2.kislánya Hanni:)
2014. febr. 11. 09:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Mármint Deutsch Anita,bocsi
2014. febr. 11. 09:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Le lehet pontozni,de én is ismerősökre szoktam asszociálni...

Pl ha van egy XY nevű ember és annak ilyen olyan rossz tulajdonságai vannak,akkor emiatt nem feltétlen tetszik maga a név sem...

3.gyermekemet várom jelenleg..és igyekeztem olyan neveket adni nekik amik nincsenek a környezetemben,ill mindemellett fontos szempont volt az is,hogy kis korban hogyan lehet becézni ill nagy korban az hogyan hat,elég komoly e...Pl kisfiam Levente,most Levi aztán felnőtt korban is elég komoly név,de mégsem kemény..

Egyébként csak röviden..pl Balázsnak szerettük volna,de többen Bazsinak ill Bocinak becézték mielött megszületett volna,és nem szerettem volna ha iskolás korban is és esetleg késöbb rajtaragad...Szerintem nagyon is fontos,hogy ahogyan én hívom a nevemet azt a nevet szeressem,és ne esetlegesen az ilyen olyan rossz tulajdonságú ismerőseim jussanak az eszembe róla..hiszen a gyerekem egyedi,és ezért kell olyan nevet választani,ami számunkra kedves,tetszik :-)

Ez az én véleményem,és most is így választok/unk :-)

Szerintem egyébként a Johanna szép név..:-)és becézése Hani

2014. febr. 11. 12:46
 15/16 anonim válasza:

Igen, nekem is tetszett a Playful kiss! xDD :D

De itthon furcsa ez a név, pedig nekem is tetszik! ^^

2014. márc. 16. 22:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Hajni/Hajnalka??? Az is H betűs.
aug. 15. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!