Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek jár ingyen a H1N1-es...

Kinek jár ingyen a H1N1-es védőoltás?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 21:42
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nekem 10 hós lesz a lányom 14-én és ma voltam oltatni és rendesen ki kellett váltani a patikában 2000-ért,ezt nem értem de már mindegy is
2009. dec. 8. 16:15
 22/24 anonim ***** válasza:
50%

Én ma beszéltem az ÁNTSZ-szel, mert a dokim közölte, hogy nincs és nem is lesz ingyenes oltóanyag.

Na azt mondták, hogy ilyen nincs, és holnap visszahívnak miután beszéltek a dokimmal, és mehetek az ingyenes oltásért.

Azt mondta a nőci a telefonba, hogy ha nincs oltóanyag, a körzetiorvosnak kötelessége rendelni, mert minden helyi Ántsz-nél van ingyenes vakcina és akinek jár az meg is kell, hogy kapja ingyen. Az ingyenes oltóanyag nem fogy el. Szóval én felhívnám őket, hogy koppintsanak a körzetiorvosok körmére. Hihetetlen, hogy orvosok ilyet megtesznek. Ugyan mi haszna belőle, ha felírja és nem ingyen adja be.

Hajrá lányok, telefonáljatok. Ingyen lehet hívi az ántsz járványügyi számát, nagyon kedvesek és segítőkészek. 06-80-204-217 (elég sokat kell próbálkozni, mert folyton foglalt. Én egy órán át hívtam őket)

2009. dec. 8. 16:46
 23/24 anonim ***** válasza:
Köszi szépen, akkor én is felhívom őket holnap.
2009. dec. 8. 21:43
 24/24 anonim ***** válasza:
18 ÉVEN ALULINAK,KOLISOKNAK,KISMAMÁKNAK NAGY MAMÁKNAKxdxdxdIDÖSKNEK KRONIKUS BETGEKNEK!!!
2010. márc. 8. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!