Kinek jár ingyen a H1N1-es védőoltás?
Én ma beszéltem az ÁNTSZ-szel, mert a dokim közölte, hogy nincs és nem is lesz ingyenes oltóanyag.
Na azt mondták, hogy ilyen nincs, és holnap visszahívnak miután beszéltek a dokimmal, és mehetek az ingyenes oltásért.
Azt mondta a nőci a telefonba, hogy ha nincs oltóanyag, a körzetiorvosnak kötelessége rendelni, mert minden helyi Ántsz-nél van ingyenes vakcina és akinek jár az meg is kell, hogy kapja ingyen. Az ingyenes oltóanyag nem fogy el. Szóval én felhívnám őket, hogy koppintsanak a körzetiorvosok körmére. Hihetetlen, hogy orvosok ilyet megtesznek. Ugyan mi haszna belőle, ha felírja és nem ingyen adja be.
Hajrá lányok, telefonáljatok. Ingyen lehet hívi az ántsz járványügyi számát, nagyon kedvesek és segítőkészek. 06-80-204-217 (elég sokat kell próbálkozni, mert folyton foglalt. Én egy órán át hívtam őket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!