Két hónapos babád ha teázik, milyen mennyiséget iszik egy nap és milyen teábòl?
Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 03:40
1/4 anonim válasza:
Ha anyatejes, ne adj neki teát, szoptsd mindig, különben apad a tej. Enyém egyévesen kapott először külön, vizet, teát másfél évesen, ízesítetlen gyógyteát: kamilla, hárs, menta, stb. Issza, mert látja, hogy én is. Ha az orvosra hallgatok, első héttől szoptatás mellett cukros garzonteát kellett volna adnom.
2/4 anonim válasza:
Egy éves koráig nem kapott folyadékot?
Kedves Kérdező! Azért ezt se kövesd, de valóban, ha anyatejes, akkor nem kell még neki adni, ha tápszeres, akkor inkább pici vizet adják neki!
3/4 A kérdező kommentje:
anyatejes. pocifájásra kapja, semmi cukor benne de ez hatott, nagyon hasfájós volt... és jobbnak találtam mint a sok gyógykészjtmény, amitől mellesleg hányt is, mint espumisan, infacol.
2014. febr. 7. 08:12
4/4 anonim válasza:
100-150ml mecsek baby teát iszik meg, úgy hogy szopizik, de kap tápszert is. Van olyan hogy nem kell neki a tápszer , csak a tea. Én is cukor nélkül csinálom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!