Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két hónapos babád ha teázik,...

Két hónapos babád ha teázik, milyen mennyiséget iszik egy nap és milyen teábòl?

Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 03:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha anyatejes, ne adj neki teát, szoptsd mindig, különben apad a tej. Enyém egyévesen kapott először külön, vizet, teát másfél évesen, ízesítetlen gyógyteát: kamilla, hárs, menta, stb. Issza, mert látja, hogy én is. Ha az orvosra hallgatok, első héttől szoptatás mellett cukros garzonteát kellett volna adnom.
2014. febr. 7. 05:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy éves koráig nem kapott folyadékot?

Kedves Kérdező! Azért ezt se kövesd, de valóban, ha anyatejes, akkor nem kell még neki adni, ha tápszeres, akkor inkább pici vizet adják neki!

2014. febr. 7. 05:53
 3/4 A kérdező kommentje:
anyatejes. pocifájásra kapja, semmi cukor benne de ez hatott, nagyon hasfájós volt... és jobbnak találtam mint a sok gyógykészjtmény, amitől mellesleg hányt is, mint espumisan, infacol.
2014. febr. 7. 08:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100-150ml mecsek baby teát iszik meg, úgy hogy szopizik, de kap tápszert is. Van olyan hogy nem kell neki a tápszer , csak a tea. Én is cukor nélkül csinálom neki.
2014. febr. 7. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!