Mosthatom a babám ruháit Perwoll white magic + coccolino sensitive öblítővel?
Lassan el kéne kezdenem a kis ruhákat kimosni, kivasalnii (38hetes vagyok), de csak ilyen mosószer van itthon fehér ruhákhoz.
Színesekhez tomi krisztály van itthon, de tudom hogy ezzel lehet mosni.
Szerintem nyugodtan moshatod. Én csak arra figyeltem, hogy sensitive legyen az öblítő.
Majd ha megszületik, kiderül, h érzékeny bőrű-e, kell e neki más mosószer és öblítő.
Miért ne moshatnád, nincs előirás hogy babáknál milyen mosóport kell használni.
Én olyat használok neki amilyet a mi ruháinkhoz.
Szia!
Én is kimostam a saját mosóporunkkal a pici ruhákat. Az öblítő pedig kék Coccolino volt, most hírtelen enm tudom, h az sensitiv-e, de az van itthon. Ha nem muszáj nem szeretnék a babának külön mosószert.
Nekünk muszáj külön mosópor a babának, pedig már 1 éves. A mi mosóporunktól és öblítőnktől kiszárad a bőre és piros foltos lesz. Neki egyáltalán nem használhatok öblítőt, helyette ecetet öntök abba a részbe. Először azt hittem, büdi lesz a ruha tőle, de nem szerencsére, viszont kiveszi az összes bennmaradt mosóport.
Most még mosd azzal, ami van otthon, ha megszületik, úgyis kiderül, min kell változtatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!