Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Még sosem voltam nögyógyászato...

Még sosem voltam nögyógyászaton. Ha elmegyek, milyen vizsgálatokat fognak csinálni? És ha elmondom, hogy babát szeretnék, akkor egyböl másra is megvizsgálnak?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 13:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szerintem mindegy, hogy mensi előtt vagy után, egy a lényeg, hogy ne közben :)

cickafark tea segít a peteérésben, menstruáció rendszeressé tételében.

2009. dec. 8. 10:44
 12/14 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm szépen a tanácsot, megfogadom:) és a cickafark teát gyógyszertárban is lehet kapni vagy csak bioboltokban?
2009. dec. 8. 11:53
 13/14 anonim ***** válasza:

első vagyok. mindkét helyen lehet venni. nem drága 200-300 ft között van. úgy kell innod, hogy a menstruáció első napjától peteérésig iszod a cickafark teát, majd petéréstől a palástfű teát. Kb 2,5 dl vízet le kell forrázni egy kanál teafűvel. arra vigyázz hogy a gyógyteák fém eszközzel (kanál) ne érintkezzenek. érdemes együtt csinálni a peteérést jelző teszttel, hogy pontosan tudd hogy mikor van peteérésed.

nekem bejött ez a két módszer, 1 hónap alatt teherbe estem.

38hetes kismama

2009. dec. 8. 18:34
 14/14 A kérdező kommentje:
jajj de jó köszönöm szépen a segítséget, nagyon aranyos vagy!:) és gratulálok a picihez!:) remélem nekem is összejön hamar.
2009. dec. 9. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!