Még sosem voltam nögyógyászaton. Ha elmegyek, milyen vizsgálatokat fognak csinálni? És ha elmondom, hogy babát szeretnék, akkor egyböl másra is megvizsgálnak?
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 13:29
11/14 anonim válasza:
szerintem mindegy, hogy mensi előtt vagy után, egy a lényeg, hogy ne közben :)
cickafark tea segít a peteérésben, menstruáció rendszeressé tételében.
12/14 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm szépen a tanácsot, megfogadom:) és a cickafark teát gyógyszertárban is lehet kapni vagy csak bioboltokban?
2009. dec. 8. 11:53
13/14 anonim válasza:
első vagyok. mindkét helyen lehet venni. nem drága 200-300 ft között van. úgy kell innod, hogy a menstruáció első napjától peteérésig iszod a cickafark teát, majd petéréstől a palástfű teát. Kb 2,5 dl vízet le kell forrázni egy kanál teafűvel. arra vigyázz hogy a gyógyteák fém eszközzel (kanál) ne érintkezzenek. érdemes együtt csinálni a peteérést jelző teszttel, hogy pontosan tudd hogy mikor van peteérésed.
nekem bejött ez a két módszer, 1 hónap alatt teherbe estem.
38hetes kismama
14/14 A kérdező kommentje:
jajj de jó köszönöm szépen a segítséget, nagyon aranyos vagy!:) és gratulálok a picihez!:) remélem nekem is összejön hamar.
2009. dec. 9. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!