Vonatkozik rám az új gyed-gyes törvény?
mindig a pénz meg a pénz
Akkor a mai nők csak a pénz miatt szülnek előbb, és nem akkor amikor szeretnének....?
szánalmas
No igen, mert nem mindegy, hogy pl. 25 ezerrel, vagy 72-vel maradnak otthon? Bizony fontos a gyerekvállalásnál a pénz. Mert valamiből fel kell nevelni. Vannak olyanok, akiknél nem számít, de azok vagy nagyívben lesz.ják, hogy gondoskodni is kell a gyerekekről, vagy olyan jómódban élnek, hogy nekik a gyed/gyes csak zsebpénz és mindegy, hogy mit kapnak. Bizony a gyerekvállalást át kell gondolni anyagi szempontból is.
Ne haragudj kedves kérdező, a választ én sem tudom, azért jöttem olvasni, mert érdekelt egy ÉRTELMES válasz, de sajna azt nem találtam. Remélem, lesz később olyan is.
Igen, akkor is a papíron szereplő munkabéred fogja az alapját képezni a GYED-nek.
Mihamarabb keresd fel a könyvelődet/munkaügyisedet a cégnél, hogy megismerd a lehetőségeidet!
Kedves első válaszoló!
Én személy szerint nagyon örülök, hogy gondolkozik valaki, nemcsak úgy "ahogy esik, úgy puffan" belekezd a "gyerekgyártásba"
Nem értem, hogy egy értelmes, normális kérdésre miért nem lehet értelmesen és normálisan válaszolni...
Köszönöm a válaszokat !!!
-kivétel az elsőt:-)
És igen is mérlegelem az anyagi hátteret ha bevállalok még gyereket, és pont letojom ,hogy egy vadidegnnek mi erről a véleménye....a kérdés sem erre irányult!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!