3 gyermekünk van, nagyon szerettünk volna még egy negyediket, de sajnos többet nem szülhetek. Szívműtét előtt állok, valószínűleg utána leszázalékolnak. Van-e esélyünk gyermek örökbefogadására?
El se hiszem, hogy még létezik ilyen gondolkodású ember!!!! Bárcsak mindenki így gondolkodna!!!!! Szerintem van esélyetek és add be minél elöbb!!!!!!!!!!!!
Dia
Az ilyen nagyszerű családok, mint ti példaértékűek lehetnek bárki számára. Kívánom, hogy sikerüljön és az a véleményem, hogy igenis próbáld meg és ne aggódj a betegség miatt! Hidd el, még nagyobb erőt fog ez táplálni beléd és a gyógyulásban is segít egy ilyen örömteli várakozás!
Szívből kívánok minden jót és őszintén örülök, hogy olvashattam ma a kérdésedet. Elgondolkodtató és szívmelengető volt....
Szia!
Mi is most intézzük az örökbefogadásunkat. Ha eldöntöttétek, hogy szeretnétek, akkor kezdjétek el minél előbb, mert a várakozási idő a 2 évnél is több lehet, de mondjuk ez attól függ mekkora gyereket szeretnétek. Ill. a papírmunka is sok. (vizsgálatok, tanfolyam, stb.)
Az egészségedre csak annyit, hogy a TEGYESZ (ide kell beadni a kérelmet) bekér egy igazolást a háziorvosotoktól, hogy nincs semmi olyan komolyabb betegségetek, ami miatt nem tudnátok gyereket nevelni. Nem tudom, hogy a Te betegséged akadály lehet-e, de hát végül is amúgy is nevelsz 3 gyereket.
Ha esetleg van még kérdésed az örökbefogadással kapcsolatban, akkor írj, akár privit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!