16 éves leszek. Van egy 3 hónapos kisfiam, és sok kérdésem. Kissé magam alatt vagyok. Lenne egy segítő szándékú ember, "meghallgatna", válaszolna? Leírnám neki üzenetben a gondjaimat.
Figyelt kérdés
Kérlek, az utálkozó kommenteket tartsátok meg magatoknak, most nincs rájuk szükségem abszolút. Tudom, mi az átlagember véleménye a helyzetemről. Ezen már rég túl vagyok, hónapok óta. Köszönöm előre is annak, aki időt szakít rám.2014. jan. 30. 22:47
12/19 anonim válasza:
Szívesen fogadok én is privátot. Egyébként nem bbiztos egyáltalán hogy a szülei bármit is elrontottak volna!
Lehet hogy nem is élt épp nemi életet ennyi idősen, tudjátok, létezik erőszakolás is a világban sajnos. Az meg hogy miért nem vetette el, az Ő döntése volt, ahhoz közünk nincs, de legalább nem rohant egyből abortuszra!
13/19 anonim válasza:
szia. én is szívesen meghallgatlak. Én is fiatalon szültem, lehet tanácsot is tudok adni. Fel a fejjel, minden rendben lesz.
14/19 anonim válasza:
Meghallgatlak szívesen. Várom az üzeneted! :)
15/19 A kérdező kommentje:
Hogy jutottam el ide? Nos, a párommal úgy gondoltuk, ha a megszakításos módszer bejött több, mint fél évig, bejön tovább is. Rosszul gondoltuk, röviden ennyi.
2014. jan. 31. 11:14
16/19 anonim válasza:
szóval kb 13 éves korod óta élsz nemi életet..? párod hány éves..?
17/19 A kérdező kommentje:
14 éves koromtól, bár ez az 1 év nem sokon változtat.:) ő 20 éves.
2014. jan. 31. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!