31 hetes kismami vagyok első babámmal, lehetséges már érezhetem hogy nyomja oda lent?
Figyelt kérdés
Elnézést a kérdésért de rengeteget járok wc-re és van hogy feleslegesen illetve csak a nyomás az érzés miatt. Nem korai ez még? :)2014. jan. 29. 14:01
1/4 anonim válasza:
Mármint korai hogy befordulhatott? Nem,nem korai nyugi,nekem is nyomja ezerrel!
2/4 anonim válasza:
Ó, nekem is sokszor nyomja, 27 hkm vagyok. De ő még össze-vissza ficánkol szóval vannak jobb napok, mikor nem 10 percenként kell pisilni..:)
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg már befordult, nekem is kb 30-31 hetesen fordult be. Már nemigen fog megfordulni. És igen ha lefelé nyomja magát, akkor aztán...
Én többször járok úgy, hogy egymás után 7-8 alkalommal kimegyek, és sokszor csak cseppek jönnek. Felállok a wc-ről, és mire beérek a szobába megint kell.
Éjjel is 6-szor megyek kb.
Ez van :D
33+5 hkm
4/4 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok!!! Köszönöm. Igen a wcre járás nekem is így van csak ha meg pl alszom tovább azzal a tudattal hogy ùgy is csak nyom akkor meg annyira begörcsölök hogy inkább nem 'szòrakozok' hanem ha kell òránként megyek wcre :-) :-) Boldog babavárást anyaságot!!!!
2014. jan. 29. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!