Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy fogják hívni idén születő...

Hogy fogják hívni idén születő kislányodat? Mi alapján választottátok?

Figyelt kérdés

2014. jan. 28. 21:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hanna Jázmin. Ez a két kedvenc nevem, még évekkel ezelőtt eldöntöttem, hogy ha lányom lesz így fogják hívni. Szerencsére a páromnak nincs ellenvetése :)
2014. jan. 28. 21:08
 2/11 anonim ***** válasza:

Én még nem tudom, hogy milyen nemű lesz a babánk, de ha kislány lesz, akkor a Bíbor Anna keresztneveket fogja kapni. A Bíbor név az én gyerekkori nagy kedvencem, szerintem nagyon szép és határozott név és Borinak fogjuk becézni. Az Annát pedig utánam fogja kapni a párom választása.

Kedves kérdező ti milyen nevet válsztotatok?

2014. jan. 28. 21:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Nóra Janka. Mert ez a 2 tetszett mindkettőnknek.
2014. jan. 28. 22:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Még nem tudom a nemét, de ha kislány lesz, akkor Réka lesz a neve. Már van egy kislányom, ő Emma.
2014. jan. 28. 23:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Lenórának hívják és vicces , de Edgar Allan Poe: A Holló c. Költeményről kapta a nevét
2014. jan. 29. 08:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha kislányunk lesz, akkor a Regina nevet kapja majd. Férjem nagymamáját hívták így, nagyon szerettük őt, tavaly hunyt el.
2014. jan. 29. 08:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Mi ikreket várunk.

Zita és Kinga lesz a két kislány.

Igaziból 5 olyan név volt ami tetszett. (Zita, Kinga, Mikolt, Blanka és a Márti) Márti nagyon nem megy a vezetéknevünkhöz, pedig az a közös kedvenc a Zita mellett, úgyhogy az kiesett. Mikolt sem az igazi a vezetéknévhez, ráadásul az a férjemnek kevésbé tetszik. A Zita volt a biztos név, Kinga és Blanka nevek között kellett választanunk. Végül azért választottuk a Kingát, mert visszajött egy kolleganőm GYES-ről, aki nagyon nem szimpatikus, idegesítő és nem dolgozik semmit. Az ő kislánya Blanka, így ez egy mínusz pont volt ennek a névnek. Ráadásul olvastam egy könyvet aminek az egyik főszereplője Kinga, akinek nagyon tetszett a személyisége.

2014. jan. 29. 09:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Sajna még nem tudom a nemét,de ha kislány lesz Leila Valéria nevet kapja majd!!!:)12+2 hetes :)
2014. jan. 29. 12:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Maja lesz. A hosszú vezetéknév miatt csak rövid neveket nézegettünk,ez tetszett mindhármónknak,már van egy lányunk,ő Panna.
2014. jan. 29. 13:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Rozina lesz a csöppség, azért választottuk, mert a páromnak és nekem is nagy szerelem most a Rozi, de így magában nem szerettük volna adni. Van már négy lánykánk és úgy gondoltuk, hogy ez a név passzolni fog az övéikhez is.
2014. febr. 1. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!