Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » T kiraknátok a facebookra...

T kiraknátok a facebookra leendő kisbabátok 4D-s fényképét?

Figyelt kérdés

Hamarosan kisfiunk születik, sok rokonnal, ismerőssel a facebookon tartom a kapcsolatot, mert messze laknak. Gondoltam rakok fel róla képet, de vajon jó ötlet-e? Nem sok kép van a kislányunkról sem fent, 2 db....

Köszi előre is a válaszokat!

2014. jan. 24. 13:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Alapjáratok a facebook is tárolja, akár hogy engedélyezed.
2014. jan. 24. 15:25
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem raknék és nem is raktam ki. A legtöbb ismerősömnek gőze nem volt róla, hogy gyerekünk lesz. Mikor megszületett raktunk fel fotót. Jól ledöbbent mindenki.
2014. jan. 24. 17:54
 23/25 anonim ***** válasza:
Én kiettem. Sőt blogom is van. Facebookra is feltettem pocakos képeket, és uh képeket is. Mert miért is ne?
2014. jan. 24. 23:01
 24/25 anonim ***** válasza:

Én nem raktam ki babonából, de semmi bajom nincs vele, ha más megteszi!

CSak mikor megszületett, akkor lett kiposztolva! :))

2014. jan. 25. 14:01
 25/25 anonim ***** válasza:
62%
én kitettem, és nem gondolom, hogy sokkal intimebb lenne, mint a már megszületett babáról egy kép. Az egyik válaszoló írta, hogy pl. azért sem rakná ki, mert lehet, hogy van olyan ismerőse, aki babát akar, de nem jön neki össze, vagy elvetélt. Kérdem én, nekem ehhez mi közöm van? Had örüljek már a gyermekemnek, és ha szeretném, akkor had mutassam meg az ismerőseimnek.
2014. jan. 25. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!