Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen cigány keresztnevek...

Milyen cigány keresztnevek vannak?

Figyelt kérdés
Gondolkodom, hogy a gyerekemnek ilyen nevet adok, solidaritásból ill. a sztereotípiák gyengítése végett.
2009. dec. 3. 19:16
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Utolsóslötti

Hozd aszt a skinhaverodat megszoptassuk itt a telepen sziveseny

Amúgy meg nincs kimondott cigánynév mo.-n hanem inkább olyan nevek amiket sokat hasznàlnak a romàk. Mint ugye a zsolt is.

2013. nov. 20. 22:05
 22/25 FarkasMarci válasza:
Nintendó
2014. márc. 28. 22:33
 23/25 anonim ***** válasza:
48%
Nem is èrtem,amilyen nevek itt fel lettek sorolva èn cigàny vagok de a csalàdomba egy ilyen sincs se vezetèk se keresztnèv! Teljesen hètköznapi neveink vannak èn pl Angelika vagyok apàm Istvàn anyàm Gabrilla ès mèg sorolhatnàm na mindegy!!!! Nintendo?????? Ugyan! Akkor gondolom a petrezselyem,majoranna ès tàrsai is a cigànyoktol szàrmazik,mivan?????????:-O
2014. máj. 9. 15:18
 24/25 elistvan válasza:
A mostaniakkal nem vagyok tisztában de voltak gyermekkoromban cigány osztálytársam. Akkoriban teljesen normális kereszt éveik voltak mint Jenő, Kálmán, Béla,Manapság divatból adnak mindenféle sorozatsztárok neveit.
2024. máj. 25. 17:22
 25/25 elistvan válasza:
Utolsó vagyok. Inkább mindenkinek beceneve volt a cigók közül az osztálytársam ól. Kubi, Maci. Fityó, Szarhaj, Állas, Breki...
2024. máj. 25. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!