2/8 anonim válasza:
Forró vizes szivaccsal áztatni esetleg kapirgálás előtt.
3/8 anonim válasza:
Hát ha elég kitartó vagy, akkor igen,de szerintem kell hozzá, jó pár óra dörzsölés
4/8 anonim válasza:
ahhoz nagyon jó áron kell lennie, hogy megérje a néhány órás kapirgálás...
5/8 anonim válasza:
Szerintem maradéktalanul nem (oldószerrel - pl. körömlakklemosó - könnyen lejönnek, de sérülne valószínűleg laminált felület is, dörzsölés meg dettó nyomot hagy). Ha mégis sikerül óvatosan körömmel plusz vizes áztatással, sajnos lehet már más a színe több éves matricák alatt.
6/8 A kérdező kommentje:
NAGYON jó áron van, szóval azt hiszem, megpróbálom... ha gáncsos, esetleg teszek rá öntapadós tapétát :)
2014. jan. 18. 19:08
7/8 anonim válasza:
Először szedegesd le amennyit lebírsz kézzel, utána amennyit bírsz áztass le és az aceton oldja a ragasztót, de elég sok kell belőle és tényleg lehet, hogy megsérti a bútort is... Ha meg nagyon feláztatod és csak összepréselt bútor lap még csúnya darabos is lehet az eleje :S Mi így jártunk az asztalunkkal, rátettünk egy hideg poharat és ott maradt a nyoma örökre :D
8/8 anonim válasza:
Az állatosak aranyosak rajta;)
Amúgy sok sikert, szerintem le tudod mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!