Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 16 éves terhes lányról mi a...

16 éves terhes lányról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Két hét múlva születik meg a baba. A lány 1 éve van együtt a pasival, és össze költöztek. A srác 25 éves.

Elítélitek?

2014. jan. 17. 21:03
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
8%
Én is cigány vagyok esetleg szoljak a férjemnek hogy ki kellenne elégíteni itt valakit mondjuk téged??? Nem mindenki egyforma de biztos te is valami súttyò paraszt vagy a hülye adòddal! Te honnan tudsz ennyit a cigányokròl mert cigány létemre nem tudok róluk ennyi mindent! Fogd már be ne itt oszd a vallásod!
2014. jan. 17. 22:48
 22/42 A kérdező kommentje:

Már tényleg hozzá kell szólnom ehhez a "veszekedéshez"

Nem tartom tartom magam rasszistának, de van hogy kicsit tartózkodok a romáktól. Sose tennék olyan hogy emiatt leszek bunkó valakivel, csak ha tesz érte. A roma kisebbség sajnos olyan körülmények között lett nevelve, hogy ilyen lett a személyiségük. Talán ennek az az oka, hogy a magyarok nem tudták őket befogadni. Pedig nem hinném hogy rossz emberek lennének. Ismerek olyat, aki teljesen normális, kedves, nagyon szeretem! (barátként). Egyik osztálytársam kicsit nagyszájú, de soha nem lopna meg, és tisztessége ember.

Ez hasonló dolog, mint például ha valaki homoszexuális. Tehet róla? NEM. Ilyennek születik, nem tud ezen változtatni. Megismersz valakit itt, interneten.. nem tudod hogy hogy néz ki, mi a neve. Kedves, aranyos jól el lehet vele beszélgetni, majd elmondja hogy roma/meleg/fogyatékkal élő. Mit teszel? Megszakítod vele a kapcsolatod, csak azért mert vagy azt tanították hogy ők rossz emberek, vagy mert a te nézeteid ezt súgják? Kicsit önző dolognak tűnik. Ha TE lennél az ő helyzetébe hogy esne? Hogy valamilyen tulajdonságodért, amiről nem tehetsz, elszorítanak, nem keresik többé a társaságod? Az emberek gonoszak tudnak lenni.

A kérdés egyik ismerősömről szól. Nem azért ítélem el, mert ő a barátja. Csak is azért, mert nem érzem azt, hogy jó anya lenne. Régebb óta ismerem, de csak remélni tudom hogy azóta megváltozott. (Cigi, ivás, rendszeres bulizás, kalandok) És még is csak egy fiatal lányról van szó. ÉN 15 évesen.. eszem ágában se jutna gyermeket vállalni, de mindenkinek másik a nézetei. Ha ő úgy gondolja megtartja, sok boldogságot kívánok nekik! :)

2014. jan. 17. 22:50
 23/42 anonim ***** válasza:
69%

13 ezer emberből 4 ezer tetves cigány lakik a településünkön, és én köztük élek te b*romarcú, innen tudom a tényeket.

Erről pofázok, hogy aki nem él ebben a környezetben, az soha a büdös életben nem fogja ezt felfogni az agyával :D

Teljesen felesleges neked bármit is mondani, hiszen a fajtádat véded, ez érthető hiszen a romák általában csordában "erősek" egyedül nincs nagy pofájuk, csak 8-10 en nagy legények :D

Meg ez amúgy is egyszemélyes háború, a te részedről ;)

2014. jan. 17. 22:59
 24/42 anonim ***** válasza:
Akkor költözz el...
2014. jan. 17. 23:05
 25/42 anonim ***** válasza:
Adj meg egy elérhetöséget.
2014. jan. 17. 23:08
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Tervben van.

Csak mivel az ingatlanok értéke kb semmit nem él, mert mikor valaki eljön megnézni a házat, és egy kipufogó nélküli ladával, aminek az összes ablaka ki van törve, és 4 méteres akácfák lógnak ki belőle, itt száguld el a ház előtt, egyből tovább állnak.

2014. jan. 17. 23:11
 27/42 anonim ***** válasza:
0%
Csak itt nagy a szátok.
2014. jan. 17. 23:15
 28/42 anonim ***** válasza:
Mi nem haboruzunk csak te itt egy magad!!!
2014. jan. 17. 23:53
 29/42 anonim ***** válasza:
21%
Komolyan mondom hogy mennyi szanalmas irigy emberek vannak itt.... o babaja o felelelosege mi a sz.rt kell egybol ciganyozni?? Miert a ti dolgotok hogy ki mikor szul??? Ti nevelitek??nezzel mae magadba egy kicsit te ezzel az alpari stilusoddal roszabb vagy mint egy cigany!! 2 nek ment akinek a legnagyobb a pofaja a ciganyokrol
2014. jan. 18. 04:07
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a kerdesre is valaszoljak: a felelotlenseg netovabbja, gratulalok nekik es tiszta szivembol sajnalom a kisbabat mar most elore. 16 evesen meg nagyon eretlen a gyerekneveleshez.

A masik temahoz:

Az en szuleim neveloszulok (is). En sajat gyerekuk vagyok es lett meg 4 intezetbol fogadott roma testverem akiket teljes mertekben testvereimnek tekintek a mai napig is pedig mar felnottuk es kulonbozo orszagokban elunk de tartjuk testverekhez meltoan a kapcsolatot . Ok amugy mind tanultak es lett beloluk rendes, tisztesseges ember de ez azt hiszem foleg a szuleim erdeme hiszen az intezetben nem valoszinu ,hogy ilyen jol alakult volna az eletuk.

DE!!!

Mar 6 eve elunk kulfoldon a ferjemmel , fiatal hazasok voltunk mikor kitelepultunk es itt akartunk csaladot alapitani is. 1 ev utan meg is szuletett az elsoszulott fiunk. Mivel a ferjem az elso perctol dolgozott es azon voltunk,hogy minel hamarabb legalisan dolgozhasson ezert munkavallalasi kerelmet adtunk be amit meg is kaptunk de evenkent hosszabitani kellett mert 1 ev utan lejart. De csak igy tudtunk legalisan elni itt es adot fizetni ennek az orszagnak. Beadtuk a letelepedesre is a kerelmet ugyved altal , nagyon sok penzt fizettunk erre is meg a minden evben kerelmezett munkavallalasra is mert mi mindent tisztesseges uton akartunk csinalni. Ugyvedeink garantaltak,hogy minden rendben lesz mert ez az orszag szereti az ilyen minta polgarokat mint mi.

Erre mi tortenik???

Az osszes magyarorszagi ciganynak egyszerre jut eszebe az,hogy eppen ebbe az orszagba jojjon ki ,hogy menekult kerelmet adjon be. Mi tortenik? Tobb ezren jottek ki mint "menekult" (ezt azert teszem idezojelbe mert a mai napig nem ertem ,honnan es mi elol menekultek ide) . Ez az allanm pedig befogadta oket es adott nekik sok sok segelyt (hiszen ezert jottek ugyebar) meg ruhat ,etelt, lakast ingyen (ezeket biztos forrasbol tudom) . Viszont egyszer csak betelt a pohar es elkezdte ezeket elutasitani, kutasitani es visszakuldeni Magyarorszagra annyira eleguk lett a ciganyokbol . Vajon miert? Mert amellett,hogy felvettek a sok ilyen-olyan segelyt , nem mentek el dolgozni es folytattak a lopkodast, bunozest amit Magyarorszagon is tettek.

Az egeszbe mi ugy kerultunk bele,hogy mivel nekik is magyar meg nekunk is magyar az allampolgarsagunk ezert minden magyar allampolgart akinek nem volt meg meg a vegleges letelepedese igyekeztek kirakni az orszagbol. A mi evenkent meghosszabittot munkavallalasunkat elvagtak. Rengeteg penzunkbe es idegunkbe telt mire az ugyvedeink eltudtak intezni,hogy maradhassunk itt pedig a fiunk itteni alampolgar mert itt szuletett. Kozben a masodik fiunkkal voltam terhes es a sok idegeskedes miatt majdnem elveszitettuk Ot mivel elajultam es pont a hasamra estem, rohanas az ugyeletre mert nem mozgott, gyors uh , nst es orak mulva kezdett mozogni.

Most mar a nagy reszet sikerult visszakuldeni de meg vannak itt, igen mert hallom es latom oket es nem erdekel ki mit mond de a nagyfiam (aki mivel mar ovis anyanyelvi szinten beszel angolul) mar meg van tanitva,hogy ilyenkor ki sem nyithatja a szajat csak angolul es en is csak angolul beszelek hozzajuk (kicsi meg csak 1 eves , nem beszel meg) mert nem akarom,hogy eszre vegyenek minket. Nem felek mert nincs mitol , ez az allam engem es a gyerekeimet vedi hanem se beszelni se reagalni nem akarok rajuk.

Ennyi a romakrol kedves roma valaszolok.

En elhiszem,hogy nem mindenki ilyen de lassuk be,hogy a nagy reszuk igenis ilyen , a testvereim (akik romak) itelik el legjobban oket, olyanokat mondanak amiket en nem mondanak rajuk.

Es en sosem fogom elfelejteni azt,hogy majdnem a gyerekem eletebe es a szep eletunkbe kerult az,hogy eppen ebbe az orszagba kellett csapatostol kivonulniuk. Szerencsere minket vedett a becsuletessegunk a szorgalmunk .

2014. jan. 18. 06:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!