Férjem külföldön dolgozik, megvárjam a terhesség hírével?
Figyelt kérdés
Tudom, piti kérdés, de nem tudom hogy megvárjam-e vagy közöljem vele így (telefonon vagy interneten keresztül szoktunk beszélni). Nehéz magamban tartani. 2 hét múlva jön haza. Szerintetek?2009. dec. 2. 15:32
1/13 anonim válasza:
Én megvárnám... Addig magamban vigyorognék egész álló nap :-)
3 gyerekes anyuka
2/13 anonim válasza:
Én is megvárnám,sőt lehet,hogy szenteste mondanám el neki.Persze,ha kibírnám!:)Ennél szebb ajándék nincs is,főleg ha ő is vágyott már egy picire.
3/13 anonim válasza:
Szerintem is várd meg :D vagy akár még karácsonyig is várhatnál vele, az már úgyis nemsokára itt van, és képzeld csak el micsoda meglepetés lenne neki :D!Tudom, hogy nem egyszerű, meg nem könnyű, de gondolj csak bele, akkorra már biztosabb is lenne, meg az időpont is tök jól jönne ki :D!
4/13 anonim válasza:
Bírd ki!!!! A második várandóságomat nekem is titokban "kellett" tartanom,mert nem volt itthon apuka. A reptéren már nem bírtam tovább ,ott mondtam el neki. Nagyon örült :)
A 3.bébinket nem terveztük,és nagyon megijedtem,mikor megtudtam,hogy megint terhes vagyok. Ismét külföldön volt,és nem bírtam ki,felhívtam telefonon-de megbántam,hogy nem vártam vele:(
Úgyhogy kitartás!!! Szerintem is a karácsony lenne a legjobb!! Gratulálok! :)
5/13 anonim válasza:
Én biztos nem bírnám ki,nagyon locsi fecsi vagyok. De te bírd ki és mond meg neki mikor hazaér, de szerintem nem várj karácsonyig.
6/13 A kérdező kommentje:
Megvárom :)
2009. dec. 2. 15:57
7/13 anonim válasza:
Várd meg, közben mej dokihoz és lehet hogy már uh képed is lesz :-)
Bár nem tudom hány hetes terhes vagy, nekem már a 7 héten, mikor elmentem dokhoz volt szívverés és kép is :-)
Nagyon boldog babavárást.
8/13 anonim válasza:
Szerintem ne várj karácsonyig, csak amíg hazamegy a férjed. :-)
9/13 anonim válasza:
Sőt! kösd át a tesztet masnival, és az legyen az ajándék. :)
10/13 anonim válasza:
én tuti elmondanám telefonon,aztán meg megbánnám h mért nem tudtam magamban tartani:)szerintem sokkal nagyobb élmény lesz ha látod az örömét mikor megtudja:)Sok boldogságot,ne mondd még el:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!