Az éjjel születendő kislányommal álmodtam. Volt már nektek is ennyire valóságosnak tűnő álmotok?
Mert ébredés után alig tudtam eldönteni, hogy ez most álom volt, vagy már tényleg a másik szobában alszik????? Álmomban annyira tisztán láttam az arcát, éreztem hogy tiszta pelus kell, anyukámmal együtt adtunk rá új pelust és ezután szopi következett. És még a sírását is hallottam. Ja, az kicsit bezavart a képbe, hogy a védőnő ilyenkor mit keres itt :) De hogy még ő is annyira "élő, valódi" volt az álomban, a hangját is tisztán hallottam. (magyarázott, hogy hogyan kenjem a popsikenőcsöt....)
A 33. hétben járunk, és hát azért várjuk már nagyon, hogy itt legyen velünk..... De ennyire? Ilyen türelmetlen lennék?
Volt nektek is ilyan, vagy hasonló álmotok? Ami ennyire részletes volt, és minden mozzanata tisztán megmaradt? Azért csodálkozom ennyire, mert általában nem is szoktam rájuk emlékezni, vagy csak képek maradnak meg. Eddig ez volt a legszebb álmom :) (már amire emlékszem....)
Bocsi, hogy kora reggel ilyen "izé" dolgokkal jövök itt, de nekem ez olyan érdekes volt :)
Egy izgatott 33 hetes pocakos
Nekem olyan volt, hogy egész éjjel szültem. Dögfáradtan mentem be az irodába :)
Ezen kívül 2-szer álmodtam, hogy lány lesz (uh-n egyszer sem tudtuk meg, nekünk meglepi volt), és tényleg az lett.
Szia! Ez tök normális. Én is rengetegszer álmodtam a születendő babámmal, sőt most fél éves, de még mindig nagyon sok álmom róla szól.
A legfurább álmom vele az volt, hogy nézte a család a pocakomat és elkezdett mozogni benn a baba, ez látszott a hasamon és egyszer csak kidugta a kezét, majd a fejét, mindenét... és úgy "született" meg, hogy kimászott a hasamból. Gondolhatod, hogy keltem reggel!!! Szerintem ez azért lehetett, mert akkor éjjel biztos sokat mocorgott, aztán lehet, hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Ne aggódj és szép álmokat! :)
Én azt álmodtam már 2*, h fiam van. A második álmom maradt meg, nagyon fura volt... A babámnak akkora kukija volt, mint az apjának! És olyan is. És nagyon csalódott voltam, h megtudtam, h fiú. Azzal vigasztaltam magam, h nem baj, legalább lesz egy bátyja a lányomnak, mikor megszületik... De a terhesség alatt normálisak a fura álmok, és ugyanígy igaz, h valóságosabbnak tűnnek az álmok.
Egyébként a babázásról csak azt olvastam, h gyakorolsz a szülőszerepre.
Vagy esetleg kérdezd őt, az álomfejtőt [link]
Nah, látom, más is tud érdekeseket álmodni :D
Köszi, hogy válaszoltatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!