Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan készítsek finom tejeská...

Hogyan készítsek finom tejeskávét? Miből? Lányom 2 múlt reggelente tejet kapott de már nem nagyon issza meg gondoltam kipróbálom a tejeskávét.

Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 10:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. jan. 15. 12:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Az enyémek is maciskávét isznak, szeretik nagyon, de nem rendszeresen kapják. Van arany középút is :-)
2014. jan. 15. 12:58
 13/17 anonim ***** válasza:
o.O Engem azzal itattak gyerekkoromban, tejeskávéval! Még az oviban is. Kétlem, hogy koffeinmentessel sz@rakodtak volna, pedig nem vagyok öreg...
2014. jan. 15. 13:05
 14/17 anonim ***** válasza:

Cikoriat kaptál, utolsó :)

A karamellas tejhez kell cukor, a kakaóhoz szinten, ellenben a tejes kávét nem feltétlenül kell cukorral ízesiteni.

2014. jan. 15. 13:08
 15/17 A kérdező kommentje:
12es! És hogy készíted el a macis kávéból???
2014. jan. 15. 13:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Én se adok a lányomnak tejeskávét. Múltkor voltunk vendégségbe és ott csináltak Inkához hasonló tejeskávét, de nem kellett a lányomnak. Nekem eszembe se jutott, hogy ilyet ihat egyáltalán ilyen pici gyerek. Nesquik kakaót, illetve Lidl-s dobozos instant kakaót szoktam venni és azt adtam langyos tejjel elkeverve, de az utóbbi időben nem nagyon itta és inkább sima tejet iszik esténként. Értem én, hogy van benne cukor, na és, ha édességet eszik a gyerek, abban biztos kevesebb cukor van. Nincs elhizva, nem cukros dolgokon él egész nap, semmi baja nem lesz, ha néha instant kakaót iszik.
2014. jan. 15. 14:43
 17/17 anonim ***** válasza:
vizet adjál neki
2017. márc. 30. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!