3.5 éves kislányomnak még nincs kisbarátja?
Én csak magamról tudok írni, sok okos tanácsom nincs: 3 évig sírtam az ovi minden egyes napján, nem volt barátom, barátnőm, egyedül pityeregtem végig.
Az általános iskola első napján megismerkedtem egy lánnyal, aki mai napig a legjobb barátnőm, gimiben diákönkormányzatos, az egyetemen (többre is jártam) hökös voltam, nagyon társasági lény lett belőlem a rossz kezdés ellenére. :)
Kisfiam is 3,5éves, kiscsoportos, és neki sincs igen barátja, nekem is jelezték már az ovonénik.
De biztos, hogy nem azért, mert valami szociális baja van, egyszerűen nem talált még olyan kisgyereket, aki társa lehetne. Bár nálunk sajna az is gond, hogy olyan csoprotba van a fiam, ahol van több erőszakosabb, agresszívebb kisfiu, az én kicsim meg olyan kis csendes fajta... így nem csodálom, hogy ezekkel a kisfiukkal nem nagyon barátkozik.
Sokat találkozunk barátainkkal, hasonló korú gyerekekkel, unokatesókkal, szóval tudom róla, hogy barátkozik, és tud másokkal is játszani- de hát a kiscsoporthoz, a sok újdonsághoz, sok új gyerekhez, helyzethez még idő kell neki. Szerintem a te kislányodnak is. Biztos, hogy semmi gond nincs vele sem!!
Adj neki időt.
Köszönöm mindenkinek!
Az én lányom is csak az oviban ilyen kis viszahúzódó.Ha bárhová megyünk és van kisgyerek,rögtön megy játszani,barátkozik.
Remélem találni fog magának valakit és nem lesz egyedül mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!