Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lett annak a kismamának a...

Mi lett annak a kismamának a magzatával, aki ma meghalt a h1n1 miatt? A baba él vagy ő is meghalt?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
én úgy tudom, reggel meghalt a magzat is, nagyon szomorú
2009. dec. 1. 16:14
 2/8 A kérdező kommentje:
hány hetes volt a nő? nem tudták megmenteni a babát?
2009. dec. 1. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
tegnap elment a baba azt hallottam a rádióban.6-ik hónapban volt.
2009. dec. 1. 16:16
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Megcsászározták, mert már látszott, hogy az anyuka nem éli túl a napot :((( De sajnos a baba sem maradt életben.
2009. dec. 1. 16:20
 5/8 A kérdező kommentje:
hála Istennek én nem most vagyok terhes, már 15 hónapos a lányom (kb. 2 éve ilyenkor estem teherbe vele). totál ideges lennék, ha most várnám őt...
2009. dec. 1. 16:21
 6/8 A kérdező kommentje:
szegény családja! tudtok róluk v.mit? férj, szülők...?
2009. dec. 1. 16:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

És ezek a válaszok kinek, és miért nem hasznosak???? Ennyire korlátolt emberek járnak ide, hogy ha kell, ha nem lepontoznak? Igaz, nem tudnom ez mire jó, nem is érdekel, csak jönnön már ide, és magyarázza nekem el, hogy miért nem hasznos valamelyik válasz is??? Ja, hogy nem tudja megmagyarázni... van ilyen.

A babát tegnap megszülették császármetszéssel, de nem élte túl, nagyon picike volt még. Úgy tudom, akkor már tudták, hogy az anyukának nem sok esélye van, a szívét és a máját is megtámadta valami. A családról semmit nem lehet tudni, ahogyan a kismamáról sem, hogy mennyi idős volt, volt-e egyéb betegsége, mikor fordult orvoshoz, stb. Nagyon sajnálom őket, és a családjukat is.

2009. dec. 1. 18:09
 8/8 A kérdező kommentje:

nem tudom, ki pontoz, de szerintem is hülyeség ez a pontozósdi!

köszi a válaszokat!

2009. dec. 2. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!