Mit szóltok ehhez a tragédiához?
Figyelt kérdés
Meghalt az egyik kismama és a babája is. Most abszolút úgy gondolom, jól tettem, hogy beoltattam magam...
Részvétem a családnak!
35hetes kismami
2009. dec. 1. 14:15
11/17 anonim válasza:
Tanuljatok meg olvasni. :) Én nem kampányolok semmi ellen, csakis a fejetlen hisztéria ellen. Nem azért nem oltatom be magam mert hiszek az ellenkampánynak, hanem azért mert semmi másért sem szoktam magam beoltatni. Igenis tény hogy másban sokkal több ember/kismama hal meg. Érted? Ennek semmi köze az oltáshoz. Engem ez a naívság zavar. Ha valami benne van az újságban vagy a tv-ben akkor az a tuti. Azért miért nem írtok ki kérdést: hogy hallottátok a tragédiát, tegnap elütött egy autó egy kismamát! Vagy hallottátok a tragédiát? Influenzában 40ezer (vagy valahogy így, valamelyik válaszoló írta) ember hal megévente... És esetleg nincs gyerekem akkor is jogom van hozzászólni nem csak az oldal jellege miatt hanem azért is mert senki nem kiváltságos. Én legalább nem szegem meg a szabály, nem írok ki olyan kérdést ami már ki volt. De ti csak hisztériázzatok tovább, attól biztos minden jobb lesz. :)
12/17 anonim válasza:
Na szal túl sokat írtam, csak azt akartam kifejezni, hogy nem olyan nagy dolog ez mint aminek látszik. Az oltással semmi bajom.
13/17 anonim válasza:
Kedves 73%-os. Lepontozhatsz, nem érdekel. Ha babát várnál vagy lenne babád, akkor egészen más prioritást állítanál fel. Nem tudod, hogy mi játszódik le egy kismamában vagy egy anyukában. Belőled még hiányzik a szeretet, a féltés, az aggodalom, hisz nincsen gyereked. Baba nélkül nem oltatnék, de mivel a LEGFONTOSABB számomra a fiam, ezért beoltattam magamat, mertha mégiscsak megbetegedne vagy súlyos baj érné a h1n1 miatt, akkor sohasem tudnám magamnak megbocsájtani. De te ezt az érzést nem tudod, ne legyél okosabb mindenkinél, kérlek!!!!!!!
14/17 anonim válasza:
Figyelj tanulj már meg olvasni!! Ki mondta hogy ne oltasd be magad? Az én családom is beoltatta magát! Azt mondtam ne hidd el, hogy ez most sokkal nagyobb dolog mint az összes másik! Azt miért sajnáljátok, hogy évente 40ezer ember hal meg sima influenza miatt? Miért csak ezt az egyet? Jéé hát nem véletlenül a tééévéé meg a médija miatt? Akik jól felfújták ezt a dolgot, hogy a sok hiszékeny ember ezek pánikoljon és ne azzal töröődjön megkkora sz*rban van az ország? Ki mondta, hogy nincs gyerekem, és honnan veszite hogy akinek nincs gyereke annak nincsenek érzéseim? Nagyon sajnálom szerencsétlen nőt, de nem róla beszélek, hanem arról hogy eltúlozzátok a dolgot mivel jelen pillanatban sokkal nagyobb veszélyforrások is vannak (gondolom ezt onnan hogy más dologban sokkal több ember hal meg). Az influenza ellen is beoltatják magukat az emberek, mégsincs hisztéria...
15/17 anonim válasza:
Mielőtt lehurrognátok van babám, de mi nem oltatjuk magunk.
Miért?
Egy ismerősöm 14 éves lánya másnap meghalt, miután beoltották.
Egy barátnőm pedig elvetélt az oltástól.
Meg nem szeretném higannyal (ez az oltás vivőanyaga) mérgezni a szervezetem.
Orvos rokonom is ellene van.
16/17 anonim válasza:
Mibe halt meg szegény? Mert ugye az autó is elüthette???? Gondolom ilyen hirek azért benne lennének a hiradóban is.
17/17 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-fertoz..
kérlek, válaszoljatok, ha tudtok valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!