Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hány gyerekkel hány szobás...

Ti hány gyerekkel hány szobás lakásban vállaltatok gyereket?

Figyelt kérdés
gyerekvállalás,lakás,szoba,ház,népesség

2014. jan. 9. 14:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
3 szoba + nappali, 3 gyerek. A 2 nagyobb egy szobában van (18 nm), de ha igényül lesz külön menni akkor lesz lehetőségünk bővíteni.
2014. jan. 9. 14:53
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
2 szobás lakás, 1 gyerek. Még egy gyereket vállalnánk ide, aztán reményeink szerint költözünk
2014. jan. 9. 15:19
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy szobás volt a lakásunk amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Tervezett baba volt, úgy gondoltuk, hogy olyan két éves koráig jó lesz nekünk egy szobában. Az első vizsgálaton derült ki, hogy ketten vannak a pociban, úgyhogy költöztünk, most három szobás a lakásunk. Egyelőre egy szobában vannak az ikrek (5 hónaposak), ha nagyobbak lesznek és igénylik már a külön szobát, akkor szétszedjük őket.
2014. jan. 9. 16:23
 14/25 A kérdező kommentje:

Úgy látom szinte senki nem ír olyat hogy egy garzonban tehát egy szobában lakik két gyerekkel azaz négyen . Nekem két ismerősöm is elvan így egyik a testvérem és nem is látszik kilátásba hogy valamikor nagyobba költözhetnének ,nincs is pénzük.

Én nem bírom megérteni az olyanokat akik nem látják előre hogy az ilyen putrisodás mekkora bajt fog okozni 5 év után , egyáltalán hogy lehet pici gyerekekkel egy szobában szexuális felnőtteknek együtt élni ?? Ez undorító és felelőtlen. Arra nem gondol a szülő hogy gyorsan elszalad az a pár év és a magánszféra hiánya életre szóló törést fog okozni a gyerekben ,ebből egy beteg felnőtt ember lesz és gyerek ide vagy oda ,nincs joga egy szülőnek sem kitenni egy embert ilyen körülményeknek.

Népesség csökkenés mondják sokan ,kell a gyerek , de az utcára nyomorba beleszülni egy embert akkor sem legitimál mert az az ember az már nem ÉN vagyok hogy az én örömöm kedvéért megszülöm ,ő már egy független ember lesz akinek járna a normális élethez való körülmények biztosítása.

De látom csak az én körömben vannak ilyen egoista érzelemfüggő gyenge emberek.

Nekem is ahogy sokan mon a szülei még egy szoba putriban nőttek fel (elég hülyék is lettek) utána épültek a panelok és javult az eloszlás 2,4fő/lakásra de én is egy szobába kellett tesómmal és hát én se lettem normális. Gyakorlatilag felnőttként éltem ki a gyerekkorom hiányait (nem volt gyerekszobája) ezzel 3MFt és 7évet dobtam ki a kukába az életemből mert ennyibe került hogy nem volt gyerekszobám.

Most ott tartok hogy 40éves koromra lehet egy saját lakásom de párkapcsolatra képtelen vagyok ,ezt a részt kiégette a putriságban elszenvedett gyerekkor ,a veszekedő szülők látványa ,az intim szvéra hiánya.

Ti ne legyetek bolondok ,ne játszatok a gyerekeitek életével ,a körülmények hiánya később a népesség tényleges csökkenését fogja előidézni. Mi nem a cigány kultúrához vagyunk szokva nem éljük túl.

2014. jan. 9. 17:27
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi garzonban élünk párommal jön az első babánk kicsit fejtörő hol lesz a gyermekágy,pelenkázó stb.... tervbe van egy nagyobb lakás álmunk egy családi ház de amig megvalositjuk addig ez is tökéletesen megfelelő! :-):-)
2014. jan. 9. 17:50
 16/25 anonim ***** válasza:
86%
Attól mert garzon lakásom van nem putri sőt.... voltam mar pár nagy lakásban, hazban nem ciganynál és legszivesebben kirohantam volna a világból!!! Én egy galerián osztoztam öcsémmel és egyáltalán nem lettünk degeneráltak,pszichiátriai esetek! Szerintem a mai világban mindenki a legjobbat szeretné gyermekének ugyan úgy az en szüleim is nem ezen múlik hogy ki mekkora házban él!
2014. jan. 9. 17:58
 17/25 anonim ***** válasza:
88%
Hát, az én szüleim se kacsalábon forgó palotában nőttek fel, de nem is putriban és tök normálisak. Sőt, a tesómmal egy szobában éltünk 16 évig, ő is normális és én is, meg a kapcsolatunk is egymással. 53 m2-en laktunk négyen, egymás öldöklése nélkül, úgy, hogy néha hármunknak volt egyszerre vizsgaidőszaka. Nem ettől függ.
2014. jan. 9. 18:09
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

"hát én se lettem normális"

Az egész irományodból ezzel az egy kijelentéssel értek egyet!

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy azért lesz egy felnőtt ember degenerált, hülye (ahogy te írtad), mert nem volt saját gyerekszobája?

De hogy a kérdésedre is válaszoljak: másfél szobás lakásba vállaltunk egy gyereket. Ő van a kis szobában, mi pedig a nappaliban alszunk. Nemsokára szeretnénk még egy babát, és igen, ebbe a kicsi lakásba fogjuk bevállalni. Szeretnék nagyobb lakásba költözni, de leghamarabb kb. 5 év múlva tudjuk ezt megtenni. Addig viszont nem akarunk várni a második gyerekkel. Már most sajnálom mindkét kölykömet, hogy egy szobában kell majd kisgyermekkorukat tölteniük. Biztosan hülye felnőttek lesznek... (remélem, érzed az iróniát).

2014. jan. 9. 19:21
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Nappali+3 szoba, 180 nm a házunk

2 felnőtt, 2 gyerek (egy még a pociban)

2014. jan. 9. 20:29
 20/25 A kérdező kommentje:

18 pedig hidd el hogy nagyesélyel hülyék lesznek ,sérültek olyan mint én . Én is pont ilyen lakásban nem nőttem fel de most már elváltak szüleim szerencsére így nem kell anyámmal egy szobában laknom most van egy szobám de ez sem nevezhető civilizált magán életnek . Legalább 230e es havi jövedelem kéne hogy reális idő , öregség előtt saját lakásba költözhessek.

De már infantilisan várom hogy milyen jó lesz az csak az enyém lesz és nem lakhat ott senki csak én , úgy várom mint egy hüylegyerek a karácsonyfa alatt a kisvonatot . Akkorra talán nőm is lesz mert lesz hova felhoznom hú de jó is lesz már alig várom . Remélem tíz éven belül :))

Remélem 40 alatt de ha 70 éves is leszek akkor is így fogok örülni azt garantálhatom csak idő előtt meg ne haljak mert az szopacs.

2014. jan. 13. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!