Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek befestethetem már...

Szerintetek befestethetem már a hajam?

Figyelt kérdés
1 éves elmúlt a kisfiam, de még szopizik. Mióta megszületett nem festettem be a hajam. Most már nagyon kellene, mert őszül. Tartós hajszinezőt tennék rá, mert a festéket amúgy sem bírja a fejbőröm.
2009. nov. 30. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze,nyugodtan.Eddig is befesthetted volna.
2009. nov. 30. 13:14
 2/7 anonim ***** válasza:
a hennával való festés terhesség alatt is engedélyezett , és mivel nem kifejezetten vegyszer, hanem növényi származék ezért most is használhatod érzékeny fejbőrre is. DE CSAK BŐRPRÓBA UTÁN!!!
2009. nov. 30. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak a fekete és a szőkítés nem ajánlott. Abba sok a káros anyag, ami átkerülhet a baba szervezetébe, mivel felszívódik a bőrödön. Nyugodtan beszínezheted a hajad, semmi baja nem lesz, én is színeztem a saját szinemre terhesség alatt is.
2009. nov. 30. 13:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat!

Ha barnáról sötétebb vörösre váltok, "észreveszi" a fiam?

2009. nov. 30. 13:42
 5/7 anonim ***** válasza:
elképzelhető h észreveszi, de szerintem inkább a festék szaga lesz neki fura.
2009. nov. 30. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Mindkét terhesség latta és szoptatás alatt is festettem illetve festetek (szőkíttetek)

A kicsi 9 hónapos lesz és még szopik.

2009. nov. 30. 18:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. nov. 30. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!