Mennyibe kerül egy terhességi teszt?
Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 19:43
1/11 anonim válasza:
1100 Ft-2500 ft. Én a legolcsóbbat vettem, Pregnancy nevű, 1100 Ft volt és a nem várt után 4 nappal első vizeletből igen erősen kimutatta :) (pesti árak)
2/11 anonim válasza:
500-700-ért is van ugyanolyan megbízható (25-ös).
4/11 anonim válasza:
Az X-epil 4-500 ft között van, és 2 db van benne.
Én DM-ben szoktam venni.
5/11 anonim válasza:
akkor engem átvertek, becsaptak, lehúztak :) a teréz krt-i patikában 1200 a legolcsóbb
6/11 anonim válasza:
A patikában lehet épp az volt a legolcsóbb, 5-ös.
Csakhogy árulnak hiperben és drogériában is.
7/11 anonim válasza:
mindig tanul az ember még a saját válaszából is :) a 2. babócánál résen leszek :)
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2014. jan. 2. 21:15
9/11 anonim válasza:
Kedves 5-ös, ne érezd magad átverve, mert ez az x-epil nagyon kis gagyi teszt amúgy, az egész egy kb. 3mm széles papír csík, amit ráadásul bele kell mártani a pisibe, szóval nem olyan egyszerű mint a rendes "rápisilősek", ezt pohárkába kell tunkolni 10 másodpercig :).
Mikor terhes lettem, én is rendes gyógyszertárit vettem, de a próbálkozós hónapoknál jó ez a kis gagyi is, amikor az ember ellő havi 2-őt :).
10/11 anonim válasza:
Rossmanban sokkal olcsóbb, mint a patikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!