35 hetes terhes vagyok és még nincs neve a születendő kisfiamnak. Lányra számitottunk és most kiderült, hogy fiúcska. Szeretnék valami nem hétköznapi, valami különleges nevet. Hogy hivják a kisfiamat?
Figyelt kérdés
2008. júl. 15. 16:19
11/17 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek.A lány névből nem lenne hiány nálunk se.Igérem,ha eldöntöttük megirom.Várom a további ötleteket.
2008. júl. 15. 19:13
12/17 anonim válasza:
Nálam a favorit a Klaudiusz :)
13/17 anonim válasza:
Én Rolandot vagy Zsoltot szerettem volna, de a férjemnek semmi nem tetszett. Aztán a babó születése elött 2 héttel kitalálta, hogy legyen Attila. Én is különlegeset akartam, nem a mostani tömegneveket. Viszont az a tapasztalatom, hogy ezek a régebbi nevek egy kicsit elfogyóban vannak, mert most mindenki trendit akar. Végülis Attila lett.
14/17 anonim válasza:
Benedek, Mátyás, Bendegúz ezek még nem annyira gyakoriak szerintem, de attól is függ, mi a vezetéknév!
15/17 anonim válasza:
Patrik az gyönyürü név :)) és nekem is az a nevem :P:D
ja meg majd lehet ugy becézni hogy Paca Pacus Pacuska:)
A Domokosal annyi gondom lenne hogy azt már csak ugy lehetne becsézni hogy Homokos :)
16/17 anonim válasza:
Mi lett kisfiú neve? Aki igazából már elég nagy fiú lett :D
17/17 anonim válasza:
Szia! Ha még aktív vagy ezen az oldalon, írd már meg, hogy végül is mi lett a neve a kisbabának anno. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!