Melyik oldalon van vmiféle kalkulátor, hogy ha beírom a pontos jövedelmem és hogy mióta van akkor kiszámítja nekem pontosan hogy mennyi lesz a GYED?
Figyelt kérdés
2008. júl. 15. 14:15
1/3 anonim válasza:
Nem tudok ilyen oldalról, viszont itt minden infó megvan és magad is ki tudod számolni:
2/3 anonim válasza:
oldalt azt nem tudok, de ha minden jól megy,akkor a bruttó béred 70%-át kapod majd meg,de maximum 96.000 lehet.ha táppénzre is mész,akkor kevesebbet,de egyénenként változik. pontosan a területileg illetékes tb ügyfélszolgálatán tudják kiszámolni.
remélem tudtam segíteni
3/3 A kérdező kommentje:
Csak azert kerestem ilyen oldalt,mert az utolsó egy évben(ha jol tudom azt nézik),nem egyforma volt végig a jövedelmem.Mire szülök ugy lesz hogy lesz 4 hónapom amikor csak 35.000Ft körül volt a bruttó fizim,de az utolsó 6 hónapom viszont bruttó 200.000(hál Istennek).És igy nem tudom kiszámolni,mert gondolom az első négy hónap leviszi az átlagomat de nem tudom mennyire.
2008. júl. 15. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!