Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anna, Peti, Gergő? Nálatok is...

Anna, Peti, Gergő? Nálatok is kedvenc? Titeket nem idegesít?

Figyelt kérdés

Imádják a gyerekeim, az összes könyv megvan, tudják kívülről.

Aranyosak a mesék, én is szeretem, szívesen olvasom nekik, de "rosszabb" napjaimon nagyon fel tudom magam húzni a SZuperanyun, akinek mindig van ideje, kirándulni járnak, fejből mesét mond,tud rajzolni, tud varrni, simán összedob egy jelmezt, vagy egy koszorúslányruhát. Arról nem is beszélve, hogy a kiránduláson felsorolja az összes virág-illetve madárfajt,amiket látnak,ismeri az összes műemlék történetét.

Néha tényleg sok...jó, csak irigykedek..

Ti?

2009. nov. 28. 11:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Unatkozol???
2009. nov. 28. 12:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Dehogy idegesít ! Inkább megnyugtató , hogy az ő gyerekei is szanaszét hagyják a játékaikat , hogy néha ő is üvölt , neki se alszanak mindig délután a gyerekek ... Építész végzettséggel én is sok érdekeset tudnék mondani épületekről , én művészettörténetet , néprajzot tanultam én arról tudok mesélni , férjem a földrajzban meg a matekban van otthon ő arról mesél ( az iskolás gyerekünknek ) fejből mesélni én se tudok , én olvasok , viszont a férjem tud fejből is kitalálni dolgokat . Nem hiszem hogy így kell ezt nézni , nyugi senki sem tökéletes ! És a mesekönyvek tényleg jók !
2009. nov. 28. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!