Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » E 3 fiúnév közül nektek...

E 3 fiúnév közül nektek melyik tetszik? Jakab, Regő Csongor. Indok is lehet.

Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 16:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!! Eddig talán a Csongor vezet? Na majd meglátjuk.:)

Kedves privátban hozzászóló! Nem értem miért nem ide írtad ki a véleményedet? "Ocsmány mindhárom név". Stílusod alapján gondolom a Renátó, Brendon, Rikárdó közelebb áll hozzád.

2013. dec. 28. 23:48
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
Vagy nem akart lepontozást kapni érte? Én is írtam ki valamelyik nap egy neves kérdést, lehet, hogy ugyanaz volt, aki nekem privátban válaszolt. Mindenesetre nem értettem...
2013. dec. 29. 01:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Regő a legjobb szerintem.
2013. dec. 29. 15:29
 14/15 anonim ***** válasza:
82%

Apukám Jakab, Jaksinak becézik. Megszoktam, hogy ez a neve, de nem sűrűn hangzik el. Otthon Apu, Drágám, tágabb családban Batyi, Komám, Sógi, stb... Telefonban bemutatkozáskor csak a Vezetéknevét használja (gondolam nem igazán szívleli a Keresztnevét)... nemrég láttam a Túl a sövényen című mesét, abban van egy Jaksi nevű állatka és ahogy a mesében megszólították, még hülyén is hangsúlyozva hozzá, na elkapott a röhögés, idétlen volt szegényke :D tényleg amolyan kutyanév vagy miottomén valami állatkának adható.

Ennek ellenére angolul nagyon tetszik (Dzsekob ugyebár), de magyarul neeeeem... így vagyok a Simonnal, Fülöppel, Lukáccsal, Antallal, Sebestyénnel is, angol kiejtésben nagyon tetszik, magyarul sosem adnám a gyereknek.

Regőt még nem hallottam, nem is tetszik különösebben.

Csongor olyan Tündés nekem... Az a mű jut róla eszembe, valamiért álomszerű, nem férfias.

Egyik sem az én világom.

2014. jan. 1. 14:31
 15/15 anonim ***** válasza:
82%
Ha muszáj lenne választanom, akkor a Jakabra voksolnék. Nem tartozik a túl gyakori és népszerű nevek közé, talán ezért van benne valami különleges. A Regő nekem mindig olyan volt, mintha lánynév lenne. A Csongor egyáltalán nem tetszik, nem tudom miért.
2014. jan. 14. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!