E 3 fiúnév közül nektek melyik tetszik? Jakab, Regő Csongor. Indok is lehet.
Köszönöm mindenkinek a választ!! Eddig talán a Csongor vezet? Na majd meglátjuk.:)
Kedves privátban hozzászóló! Nem értem miért nem ide írtad ki a véleményedet? "Ocsmány mindhárom név". Stílusod alapján gondolom a Renátó, Brendon, Rikárdó közelebb áll hozzád.
Apukám Jakab, Jaksinak becézik. Megszoktam, hogy ez a neve, de nem sűrűn hangzik el. Otthon Apu, Drágám, tágabb családban Batyi, Komám, Sógi, stb... Telefonban bemutatkozáskor csak a Vezetéknevét használja (gondolam nem igazán szívleli a Keresztnevét)... nemrég láttam a Túl a sövényen című mesét, abban van egy Jaksi nevű állatka és ahogy a mesében megszólították, még hülyén is hangsúlyozva hozzá, na elkapott a röhögés, idétlen volt szegényke :D tényleg amolyan kutyanév vagy miottomén valami állatkának adható.
Ennek ellenére angolul nagyon tetszik (Dzsekob ugyebár), de magyarul neeeeem... így vagyok a Simonnal, Fülöppel, Lukáccsal, Antallal, Sebestyénnel is, angol kiejtésben nagyon tetszik, magyarul sosem adnám a gyereknek.
Regőt még nem hallottam, nem is tetszik különösebben.
Csongor olyan Tündés nekem... Az a mű jut róla eszembe, valamiért álomszerű, nem férfias.
Egyik sem az én világom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!