Rendelt már valaki innen valamit? Kíváncsi lennék a véleményekre, tapasztalatokra.
Figyelt kérdés
[link] Nagyon tuti cuccok vannak itt!:))) Felnőtt is, gyerek is érdekel, mert rendelnék náluk egy "családi egyenruhát"! Mérethűek? Előre is köszi!2009. nov. 27. 13:42
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én csak a gyerekeknek rendeltem eddig,szerintem teljesen mérethűek.És nagyon jó anyagból vannak a ruhák,olyan puhább pamutos.
2/5 anonim válasza:
Húú itt tök jó cuccok vannak. Még nem vettem innen semmit, de fogok.
3/5 anonim válasza:
Én most készülök rendelni Karácsonyra :))))
4/5 anonim válasza:
én már rendeltem egy "álompasi" bodyt.
nagyon korrektek,befizetés után másnap itt volt a cucc.Finom anyaga van.Viszont nagyon hamar(kvázi 2hónap nem napi szinten hordás után)kinyúlt.A nyak résznél.Pedig csak 40fokon kímélőn kifordítva mosom.De a minta nem kopik :-)
5/5 anonim válasza:
Rendszeresen vásárlok náluk, először csak ajándékba kaptam vámpíros cuccokat. Előfordult, hogy főzőmosásba is bedobtam a bodykat és semmi bajuk nem lett! Imádom, remélem előbb utóbb lesz kamasz választék is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!