Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elmagyaráznátok, ha értitek?...

Elmagyaráznátok, ha értitek? A gyerekorvos azt mondja ne ltasasm 16hós gyerekemet, mert még nagyon pici. De a mama hasábán a baba nem nagyon pici?

Figyelt kérdés
nem értem, akkor a magzatnak nem ártalmas?
2009. nov. 26. 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mit ne csinálj? Nem jövök rá mi ez a szó, amit írni akartál.
2009. nov. 26. 21:21
 2/11 A kérdező kommentje:

NE OLTASSAM

bocs

2009. nov. 26. 21:22
 3/11 anonim ***** válasza:

Én sem értem ezt az egész oltási mizériát, mi most várjuk a babánkat és én is kétségek között vagyok. Vége lehetne már a járványnak!

29 hetes

2009. nov. 26. 21:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Büntetik most már azokat az orvosokat, akik nem adják be...

Gyerekeknek 12 hónapos kortól lehet.

Mondjuk mi nem oltatunk...

2009. nov. 26. 21:24
 5/11 A kérdező kommentje:
igen,mondta hogy 12hótól adható, de ő mégse javasólja,mert még nagyon pici,mi oltassuk be magunkat ezzel tudjuk védeni.
2009. nov. 26. 21:29
 6/11 anonim ***** válasza:

az egészben az a legtutibb,mikor a doki azt mondja h nem menjünk gyerek közelébe,meg olyanok közelébe akik nincsenek beoltva pár napig.de akkor hogy szoptassam a fiam?

na erre tud valaki választ?

mondjuk én nem oltattam be magam,és a párom sem,de a szüleim igen.

7/11 anonim ***** válasza:
100%
hát igen, a mama hasában a baba is túl pici és én ha terhes lennék ezért is nem oltatnék, mert nem tudhatom, hogy később nem okoz-e valamit a babánál. új oltás és nincs hosszú távra letesztelve. a te orvosod is ettől fél a kicsikédnél
 8/11 anonim ***** válasza:
65%

Nem azokat az orvosokat büntetik,akik nem adják be.Hanem azokat,akik megtagadják az oltás beadását attól,aki kéri.A két dolog nem ugyanaz.Egyébként az orvosoknak és az eü.dolgozóknak csak a 10 %-a oltatta be magát.Már unalmas a sok ijeszetgetés,ami a TV-ben megy.Legyártották a sok injekciót,és félnek,hogy a nyakukon marad.Ez is olyan influenza,mint a többi.Volt már máskor is világjárvány és oltóanyag nélkül sem haltak meg tömegesen emberek.

Kisgyereket pedig semmiképpen nem oltatnák be,mert senki nem tudja megmondani biztonsággal,hogy később lesz-e utóhatása.( Még Czeizel sem tudta megmondani,nem is javasolta )Németországban pedig gyerekeket egyáltalán nem oltanak be.

2009. nov. 26. 21:31
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Én úgy tudom, hogy azzal nincs védve a gyerek, ha a szülei beoltatják magukat, hiszen attól még elkaphatják a vírust, csak éppen enyhébb lefolyásra lehet számítani.
2009. nov. 26. 21:45
 10/11 anonim ***** válasza:
45%
A fiam is 16 hónapos, nekünk kimondottan javasolta a doki. De a kicsik csak fél adag oltást kaphat. 2 hete kapta meg, semmi baja tőle.
2009. nov. 26. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!