Nagyon gyakori 16évesen gyereket vallalni?
"Kesobb iskolaztatni kell, segiteni elete soran mindenben. De igy hogyan sikerulhet? "
Szülő példát majd tovább viszi, ahhoz nem kell ész,meg tanulás.
Volt egy barátnőm, aki 18 évesen szült. Már 6 hónapos volt a baba, mikor megismerkedtünk egy diákmunkahelyen. Délelőtt iskolába járt, mert ápolónői végzettségével nem akart 3 műszakban dolgozni a kicsi mellett, ezért átképezte magát könyvelőnek. Délután diákmunkát végzett este 10-ig. A kicsit a nagymama keltette, vitte bölcsibe, hazahozta, lefektette. Mire a barátnőm hazaért már aludt. Csak hétvégente látta a baba az anyukáját. Az egész kisgyerekkor agy telt el. Évekkel később, mikor már 25 körül járhattunk a barátnőm noszogatott, hogy itt az ideje szülnöm, mert ketyeg a biológiai órám.
Végül 31 és 38 évesen szültem. A gyerekeimmel 2.5 éves korukig itthon voltam, én és a férjem neveltük őket. Van különbség.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!