Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon gyakori 16évesen...

Danimadrid72 kérdése:

Nagyon gyakori 16évesen gyereket vallalni?

Figyelt kérdés
valakinek már 14évesen 2gyereke van.
2013. dec. 23. 09:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Kesobb iskolaztatni kell, segiteni elete soran mindenben. De igy hogyan sikerulhet? "

Szülő példát majd tovább viszi, ahhoz nem kell ész,meg tanulás.

2013. dec. 23. 12:37
 12/13 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat :)
2013. dec. 23. 13:34
 13/13 anonim ***** válasza:
58%

Volt egy barátnőm, aki 18 évesen szült. Már 6 hónapos volt a baba, mikor megismerkedtünk egy diákmunkahelyen. Délelőtt iskolába járt, mert ápolónői végzettségével nem akart 3 műszakban dolgozni a kicsi mellett, ezért átképezte magát könyvelőnek. Délután diákmunkát végzett este 10-ig. A kicsit a nagymama keltette, vitte bölcsibe, hazahozta, lefektette. Mire a barátnőm hazaért már aludt. Csak hétvégente látta a baba az anyukáját. Az egész kisgyerekkor agy telt el. Évekkel később, mikor már 25 körül járhattunk a barátnőm noszogatott, hogy itt az ideje szülnöm, mert ketyeg a biológiai órám.

Végül 31 és 38 évesen szültem. A gyerekeimmel 2.5 éves korukig itthon voltam, én és a férjem neveltük őket. Van különbség.

2013. dec. 23. 14:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!