Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy oldjátok meg a tévézést...

Hogy oldjátok meg a tévézést egy baba mellett, aki mindig veletek van?

Figyelt kérdés
úgy értem, mikor a férjemmel tv-t nézünk, pl. híradó, akkor ott van velünk a 15 hónapos babánk is, és persze ő is nézi a műsort. ez baj? mi baja lehet tőle?
2009. nov. 26. 11:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Semmi baja nem lesz, hacsak nem 1 méterre ül a tv előtt.
2009. nov. 26. 11:35
 2/14 anonim ***** válasza:
85%

Nem hiszem, hogy ennyitől baja lesz.

Az én babám (1éves) minden este a Dallasra alszik el. Csak este kapcsolom be a tévét, egész nap a rádió szól vagy semmi.

2009. nov. 26. 11:41
 3/14 A kérdező kommentje:

nálunk is nappal a rádió szól. este a híradó kezdetekor kapcsolom be, max. másfél órát megy a tv naponta.

néha közel megy hozzá, de rögtön szólok neki, hogy menjen távolabb.

csak azért félek, mert ezen az oldalon mindenféléket írogatnak az anyukák, hogy hiperaktív lesz, epilepsziás lesz...stb...

de azt ne mondja nekem senki, hogy a gyereke 5 éves koráig nem néz a család tv-t!

2009. nov. 26. 11:44
 4/14 anonim ***** válasza:
15%
Én nem engedtem felnőtt műsorok közelébe a gyerekeimet. Anyának és Apának is lehet olyan programja, mikor a gyerek nem kell, hogy ott legyen. Mos ugyan még nem érti, de hamarosan nagyon nem lesz szüksége a híradókban leadott borzalmak képeire! Szerintem. Ne leygen ott a kisgyerek.
2009. nov. 26. 11:53
 5/14 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! sajnos csak 1 szobánk van. hova tegyem addig, a wc-be? vagy egyáltalán ne tévézzen a család? ezt te sem gondolhatod komolyan!
2009. nov. 26. 11:57
 6/14 anonim ***** válasza:
45%

előző vagyok. Én akkor sem nézetek a gyerekeimmel bármit. Inkább tévézek akkor, amikor alszanak, minthogy robbantásokat, gyilkolásokat, stb. lássanak :P

De mindenki másképp csinálja. Én csak a kérdésedre válaszoltam.

2009. nov. 26. 13:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
De hát ilyen az élet, sajnos. És jószerivel nem a 8-ba, vagy a 10-be születik, ahol az erkélyről is ezt nézheti, nem kell hozzá tv. (egyes részekre gondolok, nem az egész kerületre!)
2009. nov. 26. 18:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is csak egyetlen szoba van. Szoktunk ugyan tévézni, de arra mindig figyelek, hogy ha olyasmit mutatnak, ami nem az ő kis szemének való, akkor elterelem a figyelmét, vagy játékosan befogom a szemét.

Bizonyos műsorok, mint pl. a Móunika-só, meg Józsi barát nálunk tiltólistán vannak, mert az agyatlan ordibálástól, az üres, igénytelen emberek látványától teljesen meg akarom óvni a kicsikémet. Ugyanígy tilos a gyilkolászós film is, ha nem alszik a poronty. A Híradót nem tartom annyira veszélyesnek, pláne, mivel nem is köti le a lurkót, szóval legtöbbször oda se néz.

A reklámokat szereti, de csak akkor figyel fel rájuk, ha jó a zenéjük. Van az a kábeltévé reklám, amiben a kisfiú az ablak elé tolja a hóembert - na az abszolút kedvenc...

És itt jegyezném meg, hogy felháborít, hogy ha megy egy film, azt úgy lehalkítom, hogy alig hallom, de aztán, ha belevágnak egy reklámot, az meg annyira hangos, hogy néha felébred rá a gyerkőc...

2009. nov. 29. 11:46
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

A 11:46-os válaszoló vagyok.

Valójában nálunk gyerekuralom van. Ha valamelyik műsor a tévében nem kedvére való, egyszerűen odamegy a DVD lejátszóhoz, és bekapcsolja. Abban pedig mindig Süsü lakik... :) (A lurkó egyébként egy 21 hónapos nagyfiú...)

2009. nov. 29. 12:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk ugyan 3 szobánk van, de természetesen a gyerek (1 éves) mindig velün van a nappaliban... a saját szobájában nagyon kevés időt tölt, nem is értem miért, hisz ott vannak a játékai.. és sokszor én is odaülök, hátha.. de nem. Mindig a nappaliban. És ott a tv is. Megszokta, néha odanéz, de különösebben nem érdekli. Én nem csinálok ebből nagy ügyet.. (Persze ha egyfolytában nézné, akkor gondban lennék).
2009. nov. 29. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!