Négy hónapos terhes vagyok, és busszal kell mennem vizsgálatokra. Mire figyeljek?
Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 08:51
11/15 anonim válasza:
Kapaszkodj rendesen a buszon, ha nem tudsz leülni.
12/15 anonim válasza:
Mi lesz később, ha már most ekkora ügyet csinálsz a dologból? Állj úgy, hogy a hasad védve legyen, vagy ülj le.
13/15 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy jó buszra szállj! :)
14/15 anonim válasza:
Én 39. hétig buszoztam minden nap a munkahelyemre, ami másik megyében volt. Próbáltam óvatos lenni, annak ellenére, hogy mindenki tolongott, soha nem vágott senki hasba.
15/15 zabmester válasza:
Látom, már nincs mit írnom, a "ne késd le a buszt" és a "jó buszra szállj" már volt :D De most komolyan, mi olyan nagy dolog abban, hogy busszal kell menned? Terhesség ide vagy oda, a buszon való utazáson ez nem változtat.
Maximum ha lehetőség van rá, próbálj úgy időpontot kérni a vizsgálatokra, hogy ne a legnagyobb tömegnyomorban kelljen menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!