Utazóágyat be lehet adni vajon tisztítóba?
Figyelt kérdés
Plüss az anyaga és nem tudom itthon kitisztítani.2013. dec. 21. 13:40
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem. :-(
Nem tudod levenni a huzatát és a mosógépben kimosni?
2/9 Jégtánc válasza:
Szia ,azt nem tudom viszont érdemes lenne megkérdezni a kézi autómosóban a dolgozókat hogy megcsinálják e.Babakocsit vittem már le oda.
3/9 anonim válasza:
1. vagyok
Idesüss, mit találtam:
jatekkolcsonzo.5mp.eu/web.php?a=jatekkolcsonzo&o=8XLKErT3zW
4/9 anonim válasza:
Most nézem, hogy ez Bajai cég. Ha nem a közelben laksz, lehet hogy postával is meg tudod oldani. Egy telefont megér.
5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehet levenni, különben már a mosőgépben forogna. :)
A linket köszönöm, az ár baráti lenne, de postával már sok :(
Az autómosót megkérdezem! Neked mennyiért csinálták a babakocsit?
Az a helyzet, hogy befürödtem ezzel a vásárlással és jó lenne legalább a pénzemnél maradni. 5000ft-ért vettem, nagyon szép egyébként, csak koszos. És úgy gondolom 10e felett már nem fogom tudni eladni.
2013. dec. 21. 14:21
6/9 Jégtánc válasza:
1800-2000ft kb.Nyáron csináltattam még.
7/9 anonim válasza:
Vannak ezek az autómosó helyek (pl. a Budaörsi Tesconál), ahol magadnak lemoshatod az autód, egy magas nyomású mosóval. Esetleg ott meg tudod oldani magad is.
8/9 A kérdező kommentje:
Sikerült kitisztítani magasnyomásúval, de sajnos kirepesztette a plüst :(
2013. dec. 24. 14:57
9/9 Jégtánc válasza:
Igazán sajnálom hogy ez történt.:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!