Használ valaki éjszakai fényt gyerekszobában? A tenyérnyi kör alakúra gondolok, ami falra ragasztható (link lenn). Mennyi fénye van? Lehet mellette valamit látni, vagy csak helyzetjelzésre jó.
Figyelt kérdés
esetleg ha ez nem ér semmit, mi az, aminek minimális, de elég fénye van mondjuk ahhoz, hogy valamit lássak?
2013. dec. 19. 19:35
1/5 anonim válasza:
Én vettem ilyet nemrég, bár még nincs meg a baba, de kipróbáltam tök sötétben, szerintem elég fénye van. Arra is gondoltam, h nem rakom a falra hanem mondjuk az ágyam mellett van, ha kelni kell viszem magammal és ott lerakom kiságyba, pelenkázóra.
3/5 anonim válasza:
Ja, majdnem 7000ftért....a baumaxban 3000:-))
4/5 anonim válasza:
Csak ötletnek linkeltem, mi a Media-Marktban vettük 2 éve, 2500 ért.:)
5/5 anonim válasza:
Igen ott is láttam, de már ott is 4000:-( Amúgy tök jó:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!