Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy gond az hogy kicsit...

Nagy gond az hogy kicsit irigy vagyok az exemre?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem szeretem az ex barátomat, és a jelenlegit imádom már több mint 3 éve de még is irigy vagyok hogy gyereke lesz, holott még 9 hónapja vannak együtt és már 3 hónapos a barátnője, alkalmi munkája van az exnek, nincs házuk stb, nekünk van házunk, állandó munka hely, és még is félek még bevállalni egy gyereket, de nagyon irigy vagyok.

Tudom hogy körülbelül hány hetes, és állandóan olvasgatom a baba szoba oldalt, hogy mit érezhet most!

2013. dec. 16. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért foglalkozol vele? Mindenkinek a maga döntése, hogy mikor vállal gyereket. Lehet, hogy tervezték, attól mert tudsz infókat nem látsz az életükbe. Az is lehet, hogy becsúszott és megtartották, max szegényesebben élnek. Külön vagytok, saját életetek van, mindketten úgy alakítjátok, ahogy akarjátok. Felesleges egymásra irígykedni főképp egy olyan dologban, ami nálad is bármikor bekövetkezhet. Mert ha még a lottón nyert volna, akkor oké, irigyeld. De nem ez történt.
2013. dec. 16. 21:03
 2/10 A kérdező kommentje:

de én sajnos régen olyan dolgot éltem át, amitől nem 100% hogy ki tudok hordani egy babát.

Sajnos ezért vagyok, irigy de nem negatívan, hanem olyan érdekesen, vajon mit érez a lány most a pocakjában, mekkora lehet a magzat, ezeken gondolkodok.

2013. dec. 16. 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
7%
Az,hogy nézegeted az oldalát és foglakőzól vele nem irigység hanem szánalmas.
2013. dec. 16. 21:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát ha akarjátok akkor próbáljatok meg ti is összehozni egy babát. Nem félni kell, hanem megcsinálni.
2013. dec. 16. 21:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jó volna, állandóan babás dolgokról olvasok ezen az oldalon is, és ahogy mesélik itt az anyukák hogy milyen volt meghallani amikor felsírt még én is bekönnyezek. Szeretném átélni
2013. dec. 16. 21:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor mi tart vissza? Az előzményeid pedig nem biztosak semmire, a doki megmondja.
2013. dec. 16. 22:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Hajrá.
2013. dec. 16. 22:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Így van- ez a ex-es momentum megmozgatta a benned szunnyadó Anyát, így én tutira összehoznék a helyedben egy bébit a mostani szerelmemmel!!

Hajrá!!

És ne legyél irigy, mert ahogy szokták mondani, nagyon rusnya öregasszony leszel.... inkább örülj mások örömének, és a saját életeddel foglalkozz!! És cselekedj!!

Érezz te is egy bébikét mozogni a pocakodban, attól majd megnyugszol, átértékeled az életedet. De szerintem te kész vagy már az anyságra!!

2013. dec. 16. 22:27
 9/10 A kérdező kommentje:

Az irigységet nem úgy értettem. Csak annyira jó nekik hogy hihetetlen, és mindig elgondolkodok hogy egészséges babájuk legyen, és bízom benne hamarosan nekem is lehet egy egészséges csöppség.

Nem úgy kell érteni hogy sárga irigy vagyok, hogy mi a francnak meg mit tudom én, Isten őrizz egy csecsemőt is bántani.Amint mondtam az ex pedig azért ex, és csöppet sem szeretem, vagy érdekel. :D

2013. dec. 16. 22:29
 10/10 anonim ***** válasza:

" így én tutira összehoznék a helyedben egy bébit a mostani szerelmemmel!! "

Ez igazán nagylelkű felajánlás a részedről :DDD

2013. dec. 17. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!