A második gyerek után hogyan alakul a családi pótlék?
Figyelt kérdés
Azaz 1 gyereknél 12200 ft jár. És két gyereknél?2008. júl. 13. 20:30
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Lehet kicsit hülyén hangzott a kérdés, de nekem valaki azt mondta, hogy 2. gyerek után már nem jár még egyszer a 12200 ft csak pár ezerrel több. Erre voltam csak kíváncsi, hogy tényleg így van-e.
2008. júl. 13. 21:24
4/6 anonim válasza:
az első gyerekre 12200 a másodikra pedig 13000 valamennyi, tehát összesen közel 26 ezer.
szerintem félre értetted amásodik gyerekre pár ezerrel több mint az elsőre, de a kettö összeadódik és nema 12200-ra jön a pár ezer.
5/6 anonim válasza:
A gyes az ami megszűnik a második gyerek után. És 1 gyerekre kapod ismét. a családi az 2 gyerekre nő.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!
2008. júl. 14. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!