Gyakorlott Anyukak, vedonok, miert nem eszik rendesen a lanyom?
Egy tunderi 9 hos lanyom van, 7 honapos koraig igazi kis haspok volt, azota pedig allando kinlodas az eves. Komolyan mondom, az egesz napom ekorul forog, mar remeg a gyomrom, vajon fog-e enni ma rendesen... Igyekszem nem aggodni rajta, de mar beleorulok, hogy ez bearnyekolja ezt az amugy csodaszep korszakot.
Reggel-este tapszer (elvileg), egyaltalan nem fogadja el. Tejem kb. 150 ml naponta, azt elcsocsalgatja. De. gyumi, azt szereti, delben fozelek, alt 150 ml, max. 180. Uzsi gyumi aztan vacsira tejpep, vanilias, de azert sincs oda. Kiprobaltam, hogy fel banant puresitek tapszerbe, ugy tobbnyire lemegy, de altalaban minden etkrezes ugy nez ki, hogy elkezdem kanallal, aztan felenel mar nem jo vmi, aztan vagy fecskendo (azzal johet) vagy poharbol kiissza, vagy sehogy sem kell. Kozben mese megy es kulonbozo dolgokkal terelem a figyelmet.
Nem hiszti, nem valogatos, mert van 1-1 het, amikor gyonyoruen megeszik mindent.
Vedono szerint a foga (2.5 honapja, letezik?) sztem neha mintha unatkozna vagy nem tudom. Vashianya volt anno, de mar a normalis erteken belul van. Foga meg egy sincs, mar nem is bizom benne h egyhamar kijon, mert hetek ota szur, megsem tortent semmi.
Annyira nagyon el vagyok mar kenodve, mert amugy annyira csodasak a napjaink. Olyan kis ugyes :), mar majdnem jar.
Ja es a sulya 8,56 volt 3 hete, eddig szepen ment fel, de mar nem tudom meddig tudom ezt tartani. Ja, es nem eroltetem, csak kitarto vagyok, kinalgatom, probalkozom.
Van mas is hasonloan ezzel? Ti mit csinaltok?
Én is ilyen helyzetben voltam, de hallgattam nagymamámra aki szerint ha egy gyereknek van mit enni az nem fog éhen halni.
Az én lányom hat hónaposan kezdett el jóval kevesebbet enni mint ami a könyvekbe szerepelt, de túltettem magam az ügyön. Rendesen volt étkezés, ha evett jó, ha nem úgy is jó volt.
Most azon problémázik, hogy túl kövér (pedig nem, csak nem olyan lakat mint az osztálytársa) de semmi baja nem lett.
Ne add fecskendővel, meg pohárból!
Azért nem eszik, mert tömöd!
Annyit eszik amennyi neki jól esik!
Az én fiam!
Reggel szopi: 40-70 mili között
Tízórai: 80 mili gyümölcs
Délben szopi: 40-60 mili
2-3 között főzelék : 100-120 mili
Vacsi: tejpép 100 mili
Este szopi 50-80 mili
Jókedvű, hízik is.
Feleslegesen stresszelsz, s ezzel rontod el hogy tömöd, elmegy a kedve az evéstől!
En szo szerint betegre aggodtam magam..a lanykam fogyott is..
Viszont amiota ritkitottam az evest es eszik amennyit akar..neha amit akar..megtalrosodott..Vannak jobb ill. rosszabb idöszakok. .de bizz a gyerekedben..Mar en is megtanultam.
Koszonom szepen, aranyosak vagytok, most ugy megnyugtattatok!!! :)
Csak az elozo vedonom paraztatott be, amikor a 7.-8. ho kozt "csak" 20 dekat hizott, azt mondta, hogy 40 lenne a jo. De igy is kis hurkas baba, mindenki min. 1 evesnek nezi.
Kedves harmadik valaszolo, lehet, hogy ugy hangzik, de nem tomom, csak ha a kanaltol elfordul, akkor kinalom poharbol, mert latom, hogy ugy enne, de ez szerencsere nem gyakori. Mindig megsimizem es dicserem, hogy jo elmeny legyen az eves, ettol fuggetlenul lehet, hogy ez is tulzas. Ha elfordul, akkor hagyom, nem eroltetem.
Es nalatok kiderult, hogy mitol volt? Vagy meddig tartott? Fogzastol lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!