Szerintetek melyik lenne jobb a születendő fiamnak? Leon Dezső vagy Zalán Dezső?
Figyelt kérdés
Vezetéknévhez passzol mindkettő.2009. nov. 24. 11:42
3/16 anonim válasza:
Zalán a kedvenc nevem, ugyhogy egyértelmű nekem:)A dezsőt feltétlenül kell adni?
4/16 anonim válasza:
Inkább Zalán, a Leonról nekem a Seat Leon ugrik be :) A Dezsőt muszáj neki adni?
5/16 anonim válasza:
A Zalán jó, csak manapság nagyon felkapott. A Leon szerintem erőltetett, kissé extrém. (Ami külföldön jól hangzik, az itthon nevetséges lehet).
A Dezső szerintem egyik névhez sem passzol. A Zalán meg a Leon fiatalos, divatos nevek, a Dezső pedig ódivatú.
Egy szinte biztos: ilyen névkombináció nincs sok az országban!!!
7/16 anonim válasza:
Mégegy szavazat a Zalános verzióra! A Dezsőnek talán családi oka van.
9/16 anonim válasza:
Én megértem a Dezsőt a család miatt, de bármelyikkel bozasztóan hangzik!!!
Egy modern, divatos név a Dezső mellett??? Akkor próbálj "hagyományosabb" első nevet választani, pl, Zsolt (most csak írtam valamit, ami tán nem olyan ciki...)
Én biztos felröhögnék, ha ezt meghallanám pl. egy váróban... Sajnálom.
10/16 anonim válasza:
Én is a Zalán Dezsőre szavazok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!