A DM baba-bónusz küld postán kuponokat a gyerek 6 hónapos kora után?
Figyelt kérdés
Én úgy tudtam, hogy félévente jön postán kuponcsomag, de tegnap azt mondta az egyik eladó hölgy, hogy ilyen már nincs, csak az infopultos kuponok maradtak. Ez igaz?2013. dec. 12. 13:33
1/7 anonim válasza:
Két és fél éves kislányom 1 hónapja kapott kuponfüzetet
2/7 anonim válasza:
Nálunk kb. egy hónap csúszással, de megérkezett a 6. hós és az 1 éves is.
Viszont csak akkor küldenek postán, ha engedélyezted a regisztrációnál, hogy küldhetnek postán ismertetőt, szórólapot stb.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Engedélyezve van, hogy küldjenek mindenféléket, de éppen azért kérdeztem rá tegnap, mert én is kb. 2 hónapja várom a féléves csomagot. És kicsit fura volt, hogy a nőci azt mondta a boltban, hogy ilyen már nincs, csak azok, amiket magamnak tudok nyomtatni az üzletben...
2013. dec. 12. 15:10
5/7 anonim válasza:
Ha van a lila törzsvásárlói kártyád, akkor az interneten keresztül is be tudsz lépni ugyanarra a felületre, amit a bolti terminálokon látsz. Én ugyan még csak egyszer használtam, de ott tettem be a kosárba és a következő alkalommal a boltban nyomtattam ki.
6/7 anonim válasza:
IGEN!Az én pici lányom szept. végén volt 1 éves,október elején érkezett a füzet(12-18 hónapos babáknak).Előtte is kaptam...3 gyerekes anyuka
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat nektek is! Na, akkor ha idén már nem jön postán semmi, akkor januárban írok nekik, gondolom náluk is már nagyon év vége van... :)
2013. dec. 13. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!