Anyukák, hány négyzetméteres lakásban éltek?
Hányan?Mindenkinek van külön szobája (ha több a gyerkőc).
Elfértek kényelmesen?
Köszönöm a válaszokat!
120 négyzetméter.3 szoba(egyiket nappalinak használjuk,mert az amerikai konyhás verzió nem jött be) egy nagyon nagy konyha,fürdő-ott a wc,kamra,előszoba.Külön garázs és fatároló.
Nálunk még nincs meg a pici,de neki lesz külön szobája.Másodikat meg nem tervezünk egyenlőre.Szerintem el fogunk férni.
Előző házam 30 négyzetméter volt,ott nagyon szűkös lett volna.A válságnak "köszönhetően" onnan el kellett jönni,máshol meg a maradék pénzből nagyobbat kaptam.
65nm a lakott terület, 2 szoba+ amerikai konyhás nappali. 3 vagyunk, bőven elférünk. még egy gyereket szeretnénk, de nem cserélem nagyobbra a lakást :D mondjuk a garázs felé tudnánk bővíteni, padlás is van, de nem...
laktunk 240nm-en is már, én megmondom őszintén utáltam, egész nap takarítottam, soha többet :)
59 nm, 3 gyerek + apa + én.
Kényelmesen elférünk, igeeeen, ekkora helyen is kényelmesen el lehet férni.
100 nm-be én szülnék még vagy kettőt.
22-es, 29es, a ti válaszotokon látszik igazán, hogy mennyire nem is lényeges a nm :)
persze nem a végletekre gondolok, de azért 55-120nm között igazán csak az számít, hogy milyen a kialakítás.
mi több helyen laktunk már, írtam az előbb, hogy 240nm-en is és 40nm-en is, tényleg az elosztás a lényeg, most 65nm-et használunk, bőven elég, mert a szobák a nagyok, a konyha kicsi, nincs folyosó meg egyéb ami elvenne feleslegesen :)
igaz van padlás meg nagy kert, így a nem használt cuccokat ott tároljuk, de megértem a 22es válaszolót is.
laktunk olyan helyen, hogy a nappali nagyobb volt mint a legelső lakásunk... :S egyszerűen semmire nem lehet használni a nagy tereket hiába szép leírva a sok nm, szóval így, hogy megéltem már azt amit ír, nem jogos a lepontozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!