Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a gyereked semmilyen...

Ha a gyereked semmilyen iskolán kívüli foglalkozásra nem akarna eljárni, akkor kötelezővé tennéd neki?

Figyelt kérdés
pl zenesuli,tánc,edzés,rajzszakkör,hittan,egyebek
2009. nov. 23. 17:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Engem beírattak néptáncra, nem tetszett, ezért nem kellett járnom, aerobikra is próbáltak, az se jött be. :) Utána citerázni, furulyázni tanultam. A szolfézst utáltam, de a zeneórákat nagyon szerettem, versenyekre jártam. Matek/irodalom/nyelvtan versenyekre is jártam, és otthon megcsinálós-beküldős-et csináltam. Szerintem minden gyerek megtalálja, hogy mit szeretne. Nekem a mozgás nem jött be. De szerintem olyan nincs, hogy semmire sem akar járni. Akkor elbeszélgetnék a gyerekemmel, hogy mi az oka. Lehet, hogy csúfolják, kiközösítik, vagy valami ilyesmi,ami miatt elég neki a kötelező suli is...
2009. nov. 26. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!